Šta god tvrdili, muškarcima su ove četiri stvari u krevetu i više nego privlačne

08.03.2023

21:21

0

Autor: Z.A.S.

Nekoliko saveta koji će uzburkati strasti

Šta god tvrdili, muškarcima su ove četiri stvari u krevetu i više nego privlačne
Seks - Copyright Profimedia

Svi znaju da je seks izuzetno bitna stavka u vezi, pogotovo ako želite da ona funkcioniše i van kreveta. Isto tako, mnogi smatraju da je jako teško zadovoljiti partnera, a zapravo nije tako.

Sve što je potrebno da uradite jeste da poslušate nekoliko saveta koji će začiniti vaš ljubavni život, jer iako muškarci tvrde da ne žele žene koje se ponašaju kao glumice iz filmova za odrasle, ove četiri stvari ih i te kako privlače.

Freepik
 

Otvorenost

Najlakši način da oduševite partnera u krevetu je da budete otvorene prema novim stvarima i spremne da isprobate stvari koje njega zanimaju. Ako ste inače zatvoreni, postoji ipak nekoliko stvari koje možete raditi da biste lakše prihvatili nova iskustva.

Čitanje erotike će vam, na primer, otkriti neke stvari koje bi mogle seksualno da vas uzbuđuju, a da to niste ni znali; svaka osoba ima maštarije, a vaš partner možda u seksu želi isto što i vi.

Pexels
 

Oralni seks

Vrlo je mala verovatnoća da partner ne uživa u oralnom seksu. Ako je žena spremna na pružanje oralnog seksa, muškarcima je to izuzetno privlačno i još ih više seksualno uzbudi, naročito ako je u tome dobra.

Freepik
 

Ruke

Ponekad za vreme seksa žene zaborave da i njihovi partneri vole da ih dodirujete. Tokom seksa se setite njegovih potreba i želja pa dodirujte mesta koja mu pružaju najviše zadovoljstva, poput testisa.

Takođe možete pre seksa pružiti mu masažu tela, naročito leđa. To će mu biti neočekivana promena od uobičajene predigre, ali svejedno će mu pružiti zadovoljstvo.

Freepik
 

Različite poze

Jedan od najlakših načina da partneru pružite zadovoljstvo, ali i da budete dobri u seksu, je da isprobavate što više različitih poza. Tako ćete steći nova iskustva i seks neće biti repetitivan, a možda skupa otkrijete pozu koja vama najviše odgovara za postizanje orgazama.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike