Muškarci je obožavaju, ali je žene uopšte ne vole: Preko 1000 žena otkrilo koja seksualna poza im je najmanje draga

05.02.2023

18:59

0

Autor: 24sedam

Možete li da pogodite o kojoj pozi je reč?

Muškarci je obožavaju, ali je žene uopšte ne vole: Preko 1000 žena otkrilo koja seksualna poza im je najmanje draga
Seks - Copyright Pexels

Znate ono da su muškarci sa Marsa, a žene sa Venere? To nije neistina u potpunosti, jer muškarci i žene imaju različita mišljenja i stavove u vezi sa mnogim stvarima. To važi i za seksualne poze.

Da muški i ženski pol imaju različite peferencije, čak i kada su u pitanju seksualne poze, potvrdila je jedna anketa o seksualnom zadovoljstvu u kojoj je učestvovalo 1111 žena različitih godina.

Pitanja je bilo više, ali je jedno od njih bilo i ono koje se odnosilo na najgoru pozu u seksu. Naime, ispostavilo se da žene najmanje vole pozu koju muškarci obožavaju, a u pitanju je obrnuta jahačica.

Freepik
 

Iza ovog naziva krije se poza u kojoj muškarac leži na leđima, a žena sedi ili čuči na njemu okrenuta leđima. U anketi muškog magazina "Men’s Health" upravo su obrnutu jahačicu muškarci naveli kao pozu koji bi voleli da što više upražnjavati sa svojim partnerkama.

A zašto ženama nije privlačna? Prema priznanju ispitanica u anketi, ovu pozu smatraju poprilično dosadnom i monotonom. Nedostaje im pogled prema partneru koji im pruža željenu dozu intimnosti.

Freepik
 

Okretanjem leđa distanciraju se od partnera koji im zbog udaljenosti i svog ležećeg položaja teško može pružiti ručnu stimulaciju erogenih zona. Takođe su priznale da zbog svih navedenih faktora u ovoj pozi teško postižu orgazam i zato je što manje praktikuju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike