Čak ni u krevetu ne uspevaju uvek da se opuste: Tri najnepotrebnije seks brige koje imaju žene

23.12.2022

20:41

0

Autor: Z.A.S.

Ne zna se koja je nepotrebnija

Čak ni u krevetu ne uspevaju uvek da se opuste: Tri najnepotrebnije seks brige koje imaju žene
Žena leži na krevetu - Copyright Pexels

Žene nekada previše razmišljaju, a kada žene previše razmišljaju, obično "smisle" i neki problem. Isto tako, žene se često potpuno bespotrebno opterećuju, a to važi, kako i za svakodnevne stvari i aktivnosti, tako i za ljubavni i seksualni život.

Da, žene imaju brige kada je u pitanju seks, a ove tri su definitivno najnepotrebnije.

Profimedia
 

Kako izgledate dok postižete vrhunac

Zapamtite jedno - on je najsrećniji na svetu zbog toga što vas je doveo do vrhunca, ponosan je na sebe i uživa u svemu onome što orgazam nosi sa sobom. Vašeg frajera uzbuđuje svaki oblik vašeg užitka, ali ako se ipak osećate neprijatno zbog toga, praktikujte seks uz sveće gde će igra svetla i senke dodatno začiniti vaš seksualni život, jer ćete se u potpunosti opustiti.

Freepik
 

Opterećeni ste svim svojim telesnim nedostacima

Da mu se ne sviđate baš takvi kakvi jeste, ne bi s vama uopšte bio u toj situaciji. On ne vidi ni celulit, niti kilograme viška, niti strije, već samo ženu koja ga opasno privlači. Budite sigurni da u tim strastvenim trenucima njemu nije ni na kraj pameti da traži vaše nedostatke, jer se doslovno prepustio užitku. Međutim, ako mislite da bi vam to pomoglo, uvek možete da obučete neki seksi komad veša, kako se ne biste osećali previše ranjivo.

Unsplash
 

Imate li dovoljno iskustva da mu bude dobro

Preuzeli ste inicijativu i sada vi zapovedate. Ako niste sigurni šta je to što vaš frajer želi, pitajte ga, on će vam vrlo rado odgovoriti. Osim toga, recite mu da vam kaže šta mu se to najviše dopalo, a nakon toga će vaše samopouzdanje dotaći oblake. S druge strane, iskustvo i nije toliko bitno koliko je bitna hemija između dvoje ljudi, tako da nemate apsolutno nikakvog razloga za brigu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike