Šta žena nikad neće reći o seksu muškarcu, al' hoće svojim prijateljicama? I to s guštom

08.12.2022

19:40

0

Autor: Z. A.

Novi partner je omiljena tema čavrljanja s prijateljicama – od fizičkog izgleda do mana, pa će većina žena s prijateljicama komentarisati kakav je bio prvi seks

Šta žena nikad neće reći o seksu muškarcu, al' hoće svojim prijateljicama? I to s guštom
Ogovaranje - Copyright Profimedia

Postoje neke stvari koje žena nikada neće reći svom partneru, ali će o svim zgodama i nezgodama ispod jorgana popričati sa svojim drugaricama - potanko i detaljno. Naravno, verovatno naslućuju šta muškarac ne želi ni da čuje.


Na meniju je sve - od seksa s novim partnerom, dugoočekivanog orgazma, napaljenosti ili pritužbi na dug period celibata – pa je mit da žene ne razgovaraju o seksu, pokazala je studija britanskog zdravstvenog brenda „Balance Activ“.

Studija pokazuje da žene u istoj meri pričaju o seksu kao i muškarci, ali s većom dozom humora, a manjom dozom hvaljenja.
Tako će najmanje trećina žena otkriti bliskim prijateljicama s koliko njih su spavale, ko je vlasnik „najvećeg“, ko je ostavio najgori utisak, a s kojim se partnerom dogodila neka komična situacija.

Profimedia
Priče iz spavaće sobe

Takođe, prijateljice pričaju i o tome koliko su pustolovne – koliko često se upuštaju u oralni i analni seks, isprobavaju li pomagala poput vibratora i sl.

Ovo su najčešće seks-teme o kojima će žene otvoreno razgovarati:

S koliko sam njih...

To je često tabu tema među partnerima, a većina će taj podatak smatrati nepotrebnim jer može probuditi ljubomoru, nepotrebna pitanja, upoređivanja, zadiranja u prošlost. Ali toga svega nema s prijateljicama, pa se i ova tema može provući kroz razgovor.

Kakav je seks s novim partnerom?

Novi partner je omiljena tema čavrljanja – od njegovog fizičkog izgleda, preko mana, do vrlina. A nakon što seks dođe na red, većina će žena s prijateljicama obavezno prokomentarisati da li do njega napokon došlo ili nije, te kakav je bio.

Koliko je prošlo od poslednjeg puta?

Dok se muškarci neće baš rado hvaliti koliko je prošlo od poslednjeg seksa, naročito ako je to duži period, žene će to rado prokomentarisati šaleći se na vlastiti račun.

Freepik
Priče iz spavaće sobe

Sramotne situacije

Ovo je najčešće tema za ismejavanje novih partnera s kojima se seks najverovatnije neće ponoviti. U tu kategoriju spadaju priče „htio je da uriniram po njemu“ ili „viče mama za vreme seksa“, „skviči ko prase“.

Osim toga i „uleteli su nam njegovi roditelji“, „ulovila nas je policija u autu“, „slomili smo mu penis za vreme seksa“ - pa i to se s nekim treba podeliti, zar ne?

Eksperimentisanje

Sumnjaju li u to da li je ono što one rade u krevetu s partnerom perverzno ili pak drugačije od onog što rade drugi partneri, ne postoji bolji način za proveriti nego pitati prijateljice rade li to isto.

Rekorderi

Veće od proseka, manje, obrezano, tri bradavice, trikovi koji rade, nezasitan libido, odlična tehnika oralnog seksa... - sve su to teme koje se pretresaju nakon pokojeg pića više. Seks koji traje 30 sekundi.

Seks koji traje tri sata, a od toga se većinu vremena pitaš „koliko još“, seks u kojem partner misli samo na sebe... - pritužbe prijateljicama su obavezne.

Profimedia
Priče iz spavaće sobe

Hvaljenje

Ni žene nisu imune na povremeno hvalisanje, pa će rado podeliti kompliment od partnera da najbolje radi nešto u krevetu ili još bolje „da je najbolja s kojom je bio“.

Planiranje trudnoće i zaštita

Od izražavanja želje za bebom, deljenja saveta o najboljoj pozi, izračunavanja plodnih dana i ovulacije te razgovora o učestalosti seksa, prijateljice su pravi izvor znanja pred kojima takve teme nisu neprijatne.

Nakon nezaštićenog odnosa, ponovnog računanja plodnih dana, iščekivanja menstruacije i tumačenja simptoma, hitne kontracepcije i sličnih pitanja, ovakve teme pre razgovora s partnerom idu na „tapetu“ s prijateljicama.

Profimedia
Priče iz spavaće sobe

Loš seks

Postoje trenuci u kojima se seksualni partner zaista trudi ili pak kopira neke pokrete koje je video u porno-filmovima, ali zaista ne postiže efekt kojem se nadao.

Svakako, to je tema za razgovor s drugaricama uz dodatak „bolje bi bilo da preskoči predigru“ ili „ko ga je lagao da to žene vole“, a prijateljice će se nadovezati vlastitim „bolnim“ iskustvima.

Fantazije

Zgodan komšija, markantan šef, zavodnički raspoložen konobar u lokalnom kafiću, pripadnik druge rase – i žene pričaju o tome kome bi drage volje dale, piše Daily Mail..

Profimedia
Priče iz spavaće sobe

Zdravstveni problemi

Od neobičnih bolova, iscedaka, neobičnog ciklusa, peckanja, svrba i straha od bolesti – prijateljice pružaju utehu, savete i vlastita iskustva.


Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike