Plišani meda za samce hit: „Napravljen je za žene koje su same i treba im društvo“ Da li biste ga i vi tražili od Deda Mraza? (ANKETA)

19.11.2022

20:45

0

Autor: Z. A.

Veliki plišani medved ima 170 centimetara, teži samo tri kila i košta 160 dolara. Zamenjuje potrebu za fizičkom prisutnošću osobe u raznim trenucima, posebno tokom dugih usamljenih noći

Plišani meda za samce hit: „Napravljen je za žene koje su same i treba im društvo“ Da li biste ga i vi tražili od Deda Mraza? (ANKETA)
Copyright Profimedia

Ako ne želite da budete sami za vreme praznika koji se primiču, medved za emocionalnu podršku u ljudskoj veličini mogao bi onda da bude savršen poklon za vas. Ili pak nije?


Jedna bugarska kompanija odlučila je da napravi velikog medveda za žene koje su usamljene i treba im neko. Naime, Loving Bear Puffy je medved u obliku i veličini muškog ljudskog tela - ali ima glavu medvedića. Vrlo je specifičan proizvod koji je izmislila obična žena koja se boji da bude sama, rekli su iz kompanije koja ga proizvodi.

Veliki plišani medved ima 170 centimetara, teži samo tri kilograma i košta 160 dolara. Takođe, on zamenjuje potrebu za fizičkom prisutnošću osobe u raznim trenucima, posebno tokom dugih usamljenih noći“.

Smeđi medved proizvodi bugarska kompanija koju su osnovale manekenka i dizajnerka Ina Marholeva te Tonia Berdankova.

- Mi žene smo često same iz raznih razloga. Ponekad je to lični izbor, loša sreća ili sudbina, ali svima je potrebna nečija prisutnost ili zagrljaj, pogotovo uveče pre nego što zaspimo ili na kauču ispred TV-a. Zato je Puffy napravljen u ljudskom obliku i veličini kako bi što je moguće više zamenio nedostatak fizičke prisutnosti - kažu u kompaniji.

Kompanija je čak istakla da medved ljudske veličine nudi neke prednosti u odnosu na društvo čoveka. Puffy pruža emocionalnu podršku, prijatnost i mir, zdrav zagrljaj i individualni imidž i dizajn. Takođe se može prilagoditi individualnom obliku tela svake osobe.

- On ne hrče, ne gunđa i ne ljuti se - kazali su.

Kompanija takođe napominje da igračka dolazi „gola“, što vam omogućuje da odaberete šta će obući. I osobe koje nisu samci mogu uživati u ovom daru. Čak je odličan i za porodicu.

- Deca vole da ga maze, a čak se i kućni ljubimci vole priljubit uz njega dok nema nikoga kod kuće - objavila je kompanija. Kažu da je Puffy savršen poklon za svakoga ko prolazi kroz trenutke usamljenosti, emocionalne krize i osećaja praznine.

- Otkad je Puffy uz mene, mnogo lakše i brže zaspim. Volim njegovu mekoću i osećaj sigurnosti koji mi daje – rekla je zadovoljna korisnica Karry, piše New York Post.

A šta vi mislite o ovakavim gedžetima za odrasle, recite nam u anketi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike