Postoji najpoželjniji broj seksualnih partnera pre braka za muškarce, ali i za žene

07.11.2022

20:47

0

Autor: Z. A.

I muškarci i žene imaju svoje limite kada je reč o tolerisanju

Postoji najpoželjniji broj seksualnih partnera pre braka za muškarce, ali i za žene
Predigra na kauču - Copyright Profimedia

Jedno od najčešćih pitanja koja zaljubljeni partneri imaju jedo za drugo jeste - a koliko si ih imala ili koliko si ih imao dosad.

Tako je bilo i tako će biti, bez obzira na toleranciju i fleksibilnost i slobodu.

U istraživanje portala "Superdrug Online Doctor" ispitanici su morali da odgovorite na pitanje koju brojku smatraju "najpoželjnijom" kada je reč o seksualnoj prošlosti njihovih partnera.

Muškarci češće od žena lažu o svojoj seksualnoj prošlosti, preciznije o tome koliko su partnerki imali, potvrdilo je istraživanje stranice.

Profimedia
 

Prema odgovorima ispitanika, zaključeno je da za žene ona iznosi maksimalno 14, a za muškarce 15. Ako je broj veći od 14, odnosno 15, druga strana tu osobu počinje da doživljava kao promiskuitetnu.

Vrlo mala razlika ukazuje na nepostojanje dvostrukih standarda što se ogleda i u preciznoj brojci: idealan broj seksualnih partnera i za žene i za muškarce iznosi sedam.

Osim prevelikog, ispitanici su se izjasnili da ih može smetati i premali broj seksualnih partnera: ako je žena imala seksualne odnose samo s jednim ili dva partnera, a muškarac s dva ili tri partnerke, ispitanici su ih smatrali previše konzervativnima.

Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike