Kupio je prsten i planirao da je zaprosi, a onda mu se, zbog jedne rečenice, svet srušio

16.10.2022

10:46

0

Autor: Z.A.S.

Prijatelj mu je saopštio da ga devojka vara s kim stigne

Kupio je prsten i planirao da je zaprosi, a onda mu se, zbog jedne rečenice, svet srušio
depresija profimedia-0528475893 - Copyright Pixabay

Nikome nije lako kada sazna da ga osoba do koje mu je stalo vara. Pogotovo ne ukoliko je sa njom već proveo određeno vreme i pravio planove za budućnost.

Ipak, takve stvari se, nažalost, dešavaju, a kada dođe do toga, nekada nismo sigurni šta je najbolje uraditi, pa savet zatražimo od stručnjaka.

Jedan Britanac se obratio psihoterapeutkinji Deidre Sanders i objasnio joj prirodu problema sa kojim se suočio.

Naime, on je saznao da mu devojka spava sa kim stigne, od mehaničara, prodavača do vlasnika auto salona. 

Napisao je da ima 28 godina i da je lični trener, a da njegova devojka ima 25 godina i da radi u salonu za automobile u kojem je okružena muškarcima. Kako je rekao, nikada nije brinuo zbog toga, ali se ispostavilo da je razloga za zabrinutost imao i previše.

Profimedia
 

- Nedavno sam naleteo na prijatelja čiji brat radi u istom salonu kao i ona. Rekao mi je da moja devojka ima reputaciju - da u garaži spava s kim stigne, s mehaničarima, prodavcima, pa čak i sa šefom - napisao je ovaj mladić i ispričao kako su se stvari nadalje odvijale.

- Suočio sam je s onim što sam saznao i priznala je da to radi više od dve godine. Već sam kupio prsten i želeo sam da je zaprosim, ali sada stoji u fioci. Još uvek smo zajedno, ali ne mogu da pređem preko toga. Više ne mogu da joj verujem - zaključio je ovaj očajni Britanac.

Pixabay
 

Savet:

- Nije ni čudo što ne možeš da joj veruješ. Moraće mnogo da se potrudi i da dokaže da se promenila. Sada se nameće pitanje - zašto se tako ponašala? Kakav odnos ima sa roditeljima?

Moj članak "Cheating – Can You Get Over It?" (Prevara - možeš li preći preko toga?) može da pomogne, ali mora da ti bude jasno da ona ima samo jednu priliku da se dokaže - odgovorila je Deidre.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike