Kako da započnete novu vezu na pravi način? Tri stvari su ključne

07.09.2022

13:12

0

Autor: Z.A.S.

Ovih nekoliko smernica će vam pomoći da napravite prave poteze

Kako da započnete novu vezu na pravi način? Tri stvari su ključne
Dnevni horoskop za 20. novembar - Copyright Pexels

Početak veze je najlepši i uvek se pamti. Zato bi trebalo da budete obazrivi i sigurni da znate u šta se upuštate, odnosno da to zaista želite.

Postoji nekoliko smernica koje bi mogle da vam pomognu da vezu započnete na pravi način.

Profimedia
 

Da li ste spremni na vezu?

Ako ste nedavno prekinuli vezu s bivšim partnerom, najlakše vam je da utehu pronađete u drugoj osobi. Međutim, ukoliko je samo to razlog, onda može da dođe do još većih problema, koji definitivno ne vode ka zdravoj vezi. Zbog toga, pre nego što započnete vezu s drugom osobom, treba da se uverite da ste potpuno dobro. Važno je i da znate šta je to što tražite od nove veze, jer ako ste u potrazi samo za zabavom, onda to vaš novi partner mora da zna. Komunikacija je ključna za svaku vezu, potrebno je da budete iskreni i da ništa ne krijete. 

Provedite neko vreme kao prijatelji

Ako ste se upoznali preko zajedničkih prijatelja, onda provedite neko vreme kao prijatelji i bolje se upoznajte umesto da "skočite" u novu vezu. Ako ne provodite dovoljno vremena zajedno, veza neće biti uspešna.

Pexels
 

Ne žurite u vezu 

Uvek je lepo na početku veze kada nema mnogo obaveza, jer one mogu da prouzrokuju pritisak. Treba da uzmete vreme za razmišljanje, kako biste shvatili šta zapravo osećate prema određenoj osobi. Žurba neće doneti ništa dobro.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike