Tri pitanja na koja muškarci nerado odgovaraju: Drugo ih posebno plaši

02.09.2022

10:36

0

Autor: Z.A.S.

Morate imati na umu da, recimo, momenat kada ćete upoznati njegove roditelje ne zavisi samo od vašeg odnosa, već i od njegovog odnosa sa roditeljima

Tri pitanja na koja muškarci nerado odgovaraju: Drugo ih posebno plaši
Svađa - Copyright Profimedia

Kada ste u vezi sa nekim ko vam se mnogo dopada, logično je i da će vas dosta toga raznimati. Shodno tome, postavljaćete razna pitanja.

Međutim, nisu sva pitanja za svaku fazu veze. Takođe, postoje i pitanja kojih se muškarci, bez obzira na to koliko dugo ste zajedno, plaše.

Ova tri su kritična.

1. Kada ću upoznati tvoje roditelje?

Ovo jeste važno pitanje u svakoj vezi, ali muškarci ga se plaše. Za njih je ovo pitanje komplikovano, jer njihov odgovor nije uvek direktno povezan samo sa stanjem vaše veze, već i sa njegovim odnosom sa roditeljima.

Pexels
 

 2. Gde nas vidiš za pet godina?

Ovo svakako nije pitanje koje treba postaviti na samom početku veze, već tek nakon nekog vremena, odnosno, nakon što se bolje upoznate i kada dođe vreme da razmišljate o zajedničkoj budućnosti. Za muškarce je to i dalje poprilično intenzivno, jer to znači da moraju da imaju viziju o budućnosti i to o budućnosti s vama.

Pixabay
 

3. Kakvo je tvoje finansijsko stanje?

Većina muškaraca se preplaši od ovog pitanja i neminovno iznenadi. Finansije jesu bitan deo svake veze i važno je o njima razgovarati već na samom početku veze, ali trba naći adekvatan način.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike