Istraživanje pokazalo šta muškarce i žene najviše uzbuđuje: Od seksa s bivšim partnerom do sveže oprane posteljine

26.08.2022

18:59

0

Autor: Z. A.

Spiskovi su zabavni ali ne i iznenađujući

Istraživanje pokazalo šta muškarce i žene najviše uzbuđuje: Od seksa s bivšim partnerom do sveže oprane posteljine
Seks - Copyright Profimedia

Razne studije pokazuju da postoje razlike između onoga što seksualno uzbuđuje muškarce i žene, pa je tako i novo istraživanje doprinelo tome, pokazujući neke fascinantne kontraste između onoga što muškarci i žene smatraju najvećim uzbuđenjima.

Kako piše Metro, istraživanje je naručila stranica IllicitEncounters.com., a u anketi je ispitano oko 2.000 muškaraca i žena, pa je jasno da se rezultati ne odražavaju na sve žene i muškarce na svetu.

Rezultati su pokazali da žene najviše uzbuđuje zajednički orgazam s partnerom, čak njih 66 odsto, pa je tako to stavljeno na vrh. To se sviđa i muškarcima, ali samo trećina je to navela kao nešto što ih zaista uzbuđuje, stavljajući ga na četvrto mesto na popisu najvećih uzbuđenja. Umesto toga, muškarcima je najdraži seks sa novom partnerkom po prvi put, odnosno više od polovne muškaraca (56 odsto) izjavilo je da ih najviše uzbuđuje seks sa nekim sa kim nikada pre nisu spavali.

Profimedia
 

Na drugom mestu najvećih uzbuđenja kod muškaraca nalazi se seks s bivšom partnerkom koja im se još uvek sviđa. Ženama je to takođe donekle privlačno, ali je mnogo niže na listi.

Za 42 odsto žena kratkotrajna avantura na odmoru na drugom je mestu najvećih uzbuđenja, dok se na trećem mestu našao višestruki orgazam (36 odsto). Nakon njega na spisku je dobar oralni seks (35 odsto), a na petom mestu je odlazak na „prljavi“ vikend s partnerom (32 odsto).

Svi volimo ulazak u krevet kada su čaršavi sveže oprani, ali neke žene i to uzbuđuje, pa su ga tako stavile na šesto mesto na spisak, iznad rođendanskog seksa. Spisak je zaokružio seks za Dan ljubavi, omiljen među romantičnim tipovima ljudi.

Profimedia
 

Što se tiče muškaraca, njima je na trećem mestu seks s nepoznatom osobom (35 odsto), na četvrtom mestu zajednički orgazam s partnerkom, a na petom snimanje seksa s partnerkom (28 odsto). Muškarci su takođe rekli da ih uzbuđuju i seks na otvorenom i avantura na odmoru, iako je ona na poslednjem mestu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike