„Imam neverovatan seks s mamom mog najboljeg prijatelja, ona želi da se preseli kod mene, a on pojma nema“, kaže zaljubljeni 23-godišnjak

10.08.2022

20:51

0

Autor: Z. A.

Kako je krenulo, dečko bi uskoro mogao da postane očuh svog najboljeg druga

„Imam neverovatan seks s mamom mog najboljeg prijatelja, ona želi da se preseli kod mene, a on pojma nema“, kaže zaljubljeni 23-godišnjak
Seksi muškarac - Copyright Profimedia

Imao sam odličan seks s mamom svog najboljeg prijatelja, ali brinem se kuda to vodi. Moj prijatelj i imamo po 23 godine, njegova mama je u kasnim četrdesetim. Oduvek mi se sviđala još dok sam bio u školi, ali nisam ni sanjao da će biti zainteresovana za mene, napisao je jedan muškarac za The Sun.

Prošlog je meseca počeo je da oprema novo kupatilo za nju, po prijateljskim cenama. Stvarno je uživao da bude tamo jer mu je pripremala doručak i ručak s mnogo šoljica čaja između. Njegov prijatelj je otišao od kuće, a njen suprug (53) kao da živi u pabu, pa je izgledala jako srećna što ima društvo. Poslednjeg dana kada je bio tamo donela mu je pivo, a zatim su popili nekoliko čaša vina.

Profimedia
 

– Počeo sam shvatati da flertuje sa mnom i, da budem iskren, osećao sam da sam se prilično napio. Bio je jako dobar osećaj imati tako privlačnu ženu koja mi poklanja toliko pažnje. Uveravala me da, budući da je petak, njen muž neće biti kod kuće do ranih jutarnjih sati. Pa smo otišli gore u slobodnu sobu za najneverovatniji seks – nastavio je.

– Od tada navraćam svakog petka uvče i potpuno sam se navukao na nju. Sada govori o tome da će napustiti muža i preseliti se kod mene. Ona nema srećan brak i jako je usamljena. Imamo odličan seks i ona je divna osoba, ali nisam siguran. Moj prijatelj me stalno pita zašto nikad ne mogu da izađem petkom. Iako smo uvek bili bliski, nisam siguran želim li da mu budem očuh, a sigurna sam da ni on to ne bi želeo – zaključio je.

Profimedia
 

– Nemojte dopustiti da budete uvučeni u život koji ne biste odabrali. Naravno da osećate neku simpatiju prema ljubavnici, ali ona stvarno mora rešiti svoj odnos nezavisno od vas. Sve bi to moglo da postane vrlo neuredno. Bilo bi vam puno bolje da izađete i upoznate druge mlade ljude istih godina kao i vi umesto da vas uhvate nečiji brakovi. Niste spremni za potpuno posvećenu vezu i morate to reći ljubavnici, što pre. Biće povređena i razočarana, ali zaista mora rešiti stvar sama – odgovorila mu je Deidre.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike