Pet situacija na venčanju zbog kojih je ova nevesta zažalila

09.08.2022

11:47

0

Autor: D. R.

Venčanje bi trebalo da bude najlepši dan u vašem životu, ali jedna novopečena supruga kaže da su neke stvari na njenoj svadbi mogle da prođu bolje

Pet situacija na venčanju zbog kojih je ova nevesta zažalila
alvaro-cvg-mW8IZdX7n8E-unsplash - Copyright Unsplash

Društvene mreže preplavljene su raznim savetima, od trikova za sređivanje kuće, preko bjuti trendova do različitih priča iz života ljudi koji odluče da podele svoja iskustva sa drugim ljudima.

Mnogo toga dragocenog se može čuti i videti, možete slepo poslušati, a možete i profiltrirati pa primeniti ono što vam najviše odgovara.

Tako je jedna sveže udata žena govorila o tome šta je mogla mnogo bolje da uradi i isplanira, samo kako bi joj najvažniji dan u njenom životu ostao u sećanju kao najlepši.

Evo pet stvari zbog kojih je mlada požalila na svom venčanju, a vi pročitajte, sigurno će vam značiti:

1. Treba dobro isplanirati vreme za spremanje

Mlada je rekla da bi volela da je imala više vremena da sredi frizuru i šminku i da se obuče venčanicu, a ne da sve vreme bude u nekakvoj žurbi i pod stresom. Zaista, bespotreban stres je nešto što na dan venčanja nikome nije potreban.

2. Obavezno ranije izvidite lokacije za fotografisanje

Žao joj je što nije unapred proverila svoju planiranu lokaciju za fotografisanje jer je na dan venčanja shvatila da je mesto koje je isplanirala predaleko. Pored toga, kada su otišli tamo, ono ​​je bilo u izgradnji pa su morali da se slikaju na ulici pored gradilišta. Iako su fotografije ispale sjajne, ona i dalje želi da su drugačije.

Pixabay
 

3. Povedite računa oko izbora cipela

Mlada je poželela da je poslušala savet nekoga ko ju je upozorio da ne nosi cipele sa ukrasima ako oblači haljinu od čipke. Lepo su joj napomenuli da se čipka može zaglaviti za ukras i pocepati haljinu, ali je mlada ignorisala to misleći da do toga neće doći – pogrešila je. Rekla je: „Ceo dan sam osećala kako mi se prednji deo haljine glavio za mali ukras koji je bio na vrhu moje cipele.“

4. Ponesite udobnije cipele jer ćete sigurno u nekom prenutku poželeti da se preobujete

Kako je već  rekla da njen izbor cipela nije bio najbolji, pokajala se i što se kasnije nije preobula. Napomenula je da je sa sobom imala udobne cipele, ali je iz nepoznatog razloga odlučila da ne menja cipele. Rekla je: „Sve vreme sam bila pod adrenalinom i verovatno zato nisam mogla da osetim ogroman bol koji se javljao u mojim stopalima. Stvarno je trebalo da se preobujem, jer sada imam modrice na nogama.“

Profimedia
 

5. „Nisam stala da pogledam oko sebe, shvatim šta se dešava i uživam u tome“

U naletu velikog dana, mlada se osećala kao da je propustila priliku da shvati šta se dešava oko nje. „Dan je proleteo tako brzo i bila sam tako preplavljena emocijama“, rekla je ona. Volela bi da odvoji nekoliko sekundi i pogleda sve jer je to trebalo da bude najvažniji dan u njenom životu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike