Da li vodite ljubav uz muziku? Ukoliko je vaš odgovor "NE", pravite veliku grešku

27.07.2022

11:44

0

Autor: Z.A.S.

Muzika pomaže da se oslobodimo stresa, ali i spaja partnere

Da li vodite ljubav uz muziku? Ukoliko je vaš odgovor "NE", pravite veliku grešku
Seks - Copyright Profimedia

Seks izaziva osećaj zadovoljstva, a isti slučaj je i sa slušanjem muzike, pa mnogi ljudi, zbog toga, kombinuju ove dve aktivnosti.

Štaviše, mnogi naprave i posebne kompilacije pesama namenjene za intimne trenutke sa svojim partnerom.

Nećemo se baviti samom muzikom, vrstom, izvođačima i žanrovima koji su najbolji za vođenje ljubavi, ali ćemo objasniti koje su koristi od slušanja muzike za vreme seksa i kako to povećava užitak tokom ove aktivnosti.

Slušanje muzike smanjuje stres

Možda vam ne deluje tako, ali stres je naš veliki neprijatelj, ne samo u životu, već i u krevetu. On može da nas spreči da se dovoljno uzbudimo, ali i da nam onemogući da uopšte imamo seksualni odnos. Sa druge strane, muzika može da pomogne da se u ovakvim trenucima opustimo i da zaboravimo na probleme koji nam okupiraju misli i zbog kojih ne možemo da budemo intimni sa partnerom.

Profimedia
 

Još više spaja partnere

Kada slušate pesme koje oboje volite, osetićete zadovoljstvo, a istovremeno će se, među vama, stvoriti i mnogo dublja veza, nego što bi to bio slučaj da vodite ljubav u tišini. Svaki put kad budete slušali istu muziku, setićete se trenutka u krevetu sa voljenom osobom i istovremeno ćete ponovo osetiti veliku povezanost sa njom.

Profimedia
 

Ritam muzike može da utiče na ritam vaših pokreta u krevetu

Da bi oba partnera osetila potpuno zadovoljstvo, neophodno je da se, tokom seksualnog čina, pomeraju u istom ritmu. Ovo nije nimalo težak zadatak, ukoliko se u pozadini čuje adekvatna muzika senzualnih tonova i pulsirajućeg ritma.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike