Poslednje vođenje ljubavi sa mojom ženom mi je bilo potpuno drugačije, ubeđen sam da me vara!

21.07.2022

17:53

0

Autor: D. R.

Čak misli i da se anatomija njene vagine promenila

Poslednje vođenje ljubavi sa mojom ženom mi je bilo potpuno drugačije, ubeđen sam da me vara!
Par u svađi - Copyright Profimedia

Ovaj mladi bračni par trenutno se nalazi zajedno sa decom na Kipru, gde su došli kao gosti na venčanje njegove rođake.

Suprug tvrdi da situacija u njihovom braku nije bila sjajna ni pre nego što su došli na odmor. Njegova supruga radi puno radno vreme za mladu kompaniju koja prodaje određene zdravstvene proizvode. On radi od kuće pa je tu za decu.

- Imamo dobar seksualni život. Moja žena je uvek spremna za bilo šta. Ali u poslednje vreme smo se svađali. Ona želi da izlazi subotom uveče bez mene, a nekada je to bilo naše porodično vreme. Sada je još i postavila lozinku na svoj telefon. Jedne noći sam se probudio i video je kako ispod jorgana šalje poruku nekome, ali ona kaže da je samo u pitanju problem na poslu - kaže on.

Profimedia
 

Sinoć, kada se probudio u pola noći, primetio je da ona nije bila pored njega u krevetu. Uspaničio se i nazvao je, a ona mu je rekla da je dole na plaži na svežem vazduhu. Delovala je uznemireno kada se vratila u sobu.

- Ispružio sam joj ruku da mi se pridruži u krevetu i počeo sam da je ljubim. Delovala je pomalo nevoljno, ali onda se prepustila i imali smo seks. Ali bio sam svestan da se nije osećao tako dobro kao ranije. Nije htela da me pogleda u oči i sigurno nije bila toliko zainteresovana za predigru. Činilo se da je želela da se to završi što pre, a moram reći da se ni "fizički" nije osećala dobro.

Sledećeg dana je razgovarao sa svojom rođakom i vrlo delikatno joj objasnio da se sa suprugom ne uklapa dobro, opisao je to kao da je - oseća nekako "opuštenije".

Profimedia
 

- Pripisao sam to tome da imamo bebu, ali naš najmlađi sin ima skoro četiri godine. I ranije bih primetio razliku, zar ne? Da li me zaista vara? - upitao je čuvenu "The Sun" savetnicu za ljubavne probleme, Didru, a ona mu je odmah odgovorila:

- Seks, uključujući i vanbračni odnos, neće promeniti anatomiju žene, pa čak i ako vaša žena vara, vođenje ljubavi bi trebalo da bude isto. Sumnjičavi ste prema svojoj ženi, pa učitavate nešto što nije realno u svakoj interakciji sa njom. Najbolje bi bilo da joj objasnite da vas zabrinjava njena tajnovitost oko njenog telefona i promena prioriteta. Možete joj takođe poveriti da biste želeli da se ponovo zbližite – i fizički i emocionalno. Možda će moći da vas uveri da niste u pravu - savetuje Didra.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike