Biće vaš za dve sekunde: Na prvi dejt obucite ovu posebnu boju i on neće znati šta ga je snašlo

28.06.2022

10:36

0

Autor: D. R.

Dakle, više nema potreba da brinete šta ćete obući na prvi sastanak

Biće vaš za dve sekunde: Na prvi dejt obucite ovu posebnu boju i on neće znati šta ga je snašlo
girl-gf3a5df9bf_640 - Copyright Pixabay

Iako boje nemaju emocije ili osećanja, mi ih ipak pripisujemo bojama. Plava je tužna, crna je za žalost. Bela je za čistoću i život. Ali šta je sa ljubavlju? Koja boja može tačno da opiše kako se osećamo zbog ljubavi?

Prema nauci, jedna boja može dati ženama posebnu moć kada pokušavaju da privuku tog momka na koga su bacile oko, njeno ime je - crvena.

Tako je dame, zato zgrabite tu malu crvenu haljinu na koju ste potrošile previše novca i nanesite svoj jarko crveni ruž i krenite u grad!

Profimedia
 

Iako ovo možda nije veliko iznenađenje - odavno znamo da je crvena boja strasti i požude - postoji neka prava nauka koja stoji iza toga.

To što muškarce privlači žena u crvenom je verovatno zasnovano na boji krvi, to je signal koji telo može proizvesti da "reklamira" plodnost. Baš kao i životinje, mi reagujemo na biološke okidače koji ukazuju na to da je vreme za parenje - boja je jedna od važnijih.

Možemo čak ići toliko daleko da kažemo da se muškarci ponašaju kao životinje kada je u pitanju seks. A smešno je to što muškarci nisu često ni svesni ove urođene privlačnosti prema crvenoj.

Profimedia
 

Dakle, ako znamo da su iza nas milioni godina istorije koja ukazuje na to da su muškarci seksualno privučeni crvenom bojom, logično je da bi vam nošenje crvene samo dodalo poen na meraču privlačnosti kada pokušavate da uhvatite tog slatkog momka.

Kada nosite crveno, ne samo da vaš partner misli da ste mega seksi, već će i trošiti više novca na vas. Sve što treba da uradite je da nosite crveno i već ste ga oborile s nogu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike