Privatna detektivka otkriva na šta treba da obratite pažnju kako biste uhvatili varalicu

21.06.2022

17:31

0

Autor: D. R.

Ona je angažovana da uhvati na delu neverne supružnike, a sada otkriva neke od vrednih lekcija koje je naučila kroz svoj rad

Privatna detektivka otkriva na šta treba da obratite pažnju kako biste uhvatili varalicu
pexels-anastasia-shuraeva-8028953 - Copyright Pexels

Alison Haris, 54-godišnja žena iz Oksfordšira u Engleskoj, naplaćuje klijentima 87 dolara po satu za niz usluga - od razotkrivanja nevernika do pronalaženja nestalih ljudi. Kao privatna detektivka, primetila je nekoliko znakova koji u sigurni pokazatelji varanja.

Kroz svoju kompaniju, "Miss AM Investigating", Haris je naučila mnogo o tome na šta treba da obratimo pažnju ako smo zabrinuti da nas partner vara.

- Očigledno je da ako odjednom počnu da se interesuje za sebe - kako izgleda, možda čak i promeni izgled, izgubi koji kilogram i počne da ide u teretanu - sigurno se priprema za neku nevolju - tvrdi Haris i dodaje - Još jedan znak je kada svuda nosi svoj telefon. To je ogromna crvena zastava.

Profimedia
 

Ona smatra da treba paziti na sve nove hobije koji se pojave niotkuda, posebno ako nikada ranije nisu pokazivali interesovanje za to.

- To može biti bilo koja iznenadna promena, i mislim da shvatate - kaže Haris.

Nisu muškarci jedine varalice. Haris kaže da su je takođe angažovali muškarci koji veruju da ih njihove partnerke varaju. Zapravo, ona kaže da su njeni klijenti prilično ravnomerno podeljeni između muškaraca i žena. Sve u svemu, ona napominje da svako treba da se obrati privatnom detektu ako primeti sumnjive promene.

- Bolje je nego samo sedeti i čuditi se i praviti se stvarno jadnim i sumnjati u sve. Bolje je znati i onda možete da doneseti ispravne odluke - kaže ona.

U stvari, Haris misli da većina njenih klijenata već zna istinu o svojim nevernim partnerima i da im je potrebna samo potvrda profesionalca.

Profimedia
 

- Možda su se suočili sa svojim partnerom i rekli mu, ali on je uzvratio sa "o, ti si glup, samo umišljaš". Ja im samo dam konačan odgovor i oni onda mogu da budu načisto sa tim - rekla je Haris.

Čak i sa svim faktorima rizika i činjenicom da posao ponekad može uključivati puno sedenja i čekanja, Haris kaže da je zadovoljstvo neverovatno.

Ona, kaže, sve to ne radi zbog novca ili da bi napakostila nekome. Umesto toga, njen cilj je da ljudima pomogne u nečemu što ih već dugo izjeda.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike