Suprug me je varao sa sestrom, a onda se njome i oženio: Sada se ona ljuti na mene i ima podršku porodice

10.06.2022

19:44

0

Autor: Z.A.S.

Žena je na društvenoj mreži "Reddit" iznela svoju neobičnu životnu situaciju

Suprug me je varao sa sestrom, a onda se njome i oženio: Sada se ona ljuti na mene i ima podršku porodice
Seks - Copyright Profimedia

Na društvenim mrežama često možemo naleteti na priče iz života. Tako je nedavno jedna korisnica "Reddita" ispričala u kakvoj porodičnoj situaciji se našla. Ona je objasnila zbog čega se njena rođena sestra naljutila na nju i zatražila je savet.

Naime, ona je odlučila da nju i njenog muža ne pozove na zabavu povodom objave trudnoće. I verovatno ste sada pomislili da se sestra s razlogom naljutila. Međutim, verujemo da ćete se, nakon što budete čuli kako su se stvari u ovoj porodici odvijale, predomisliti.

- Dakle, ja imam 37 godina i udata sam za Rajana (36). To je moj drugi brak, nakon što se prvi završio baš zbog spomenute sestre, sa kojom me je bivši muž prevario i na kraju se njome i oženio, i to godinu dana nakon našeg razvoda. Mene, naravno, nisu pozvali na svadbu - ispričala je ova žena.

Profimedia
 

To je, naravno, kako kaže, bila neprijatna epizoda za celu porodicu, međutim, svi su nekako prešli preko toga i niko više to i ne spominje, ali ona, kad god je to moguće, sestru i bivšeg muža izbegava.

- Nekoliko godina kasnije upoznala sam Rajana i u braku smo već dve godine. Nedavno sam saznala da sam trudna i odlučila sam da održim malu porodičnu zabavu sa našim roditeljima, njegovom sestrom i još nekoliko bliskih prijatelja. Moja sestra i bivši nisu bili pozvani - rekla je.

Međutim, nakon što je njena sestra saznala za zabavu, poslala joj je poruku u kojoj joj je prebacila što ju je "isključila iz porodice" i podsetila je da će ona tom detetu biti tetka, što nije nebitno.

Profimedia
 

- Pokušala sam da joj objasnim zašto nije pozvana i da sam htela da organizujem prijatno porodično okupljanje, ali nije shvatila poentu, a i mama je stala na njenu stranu, s objašnjenjem da ne možemo zauvek da se izbegavamo. Jesam li ja luda ili? - upitala je ona na kraju svog izlaganja.

Korisnici "Reddita" su stali na njenu stranu.

Profimedia
 


- Ja bih joj rekla da, od kad je spavala s mojim mužem, više nije deo moje porodice, ti si očigledno jako dobra osoba kad s njima uopšte razgovaraš nakon toga - napisala joj je jedna žena, sa kojom su se ostali korisnici složili.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike