Muškarci koji poseduju ovaj atribut mogu da zavedu skoro svaku ženu

10.06.2022

11:18

0

Autor: Z.A.S.

Jedno istraživanje je pokazalo da se 80% žena zaljubilo u muškarca koji ima jaku, široku i isklesanu vilicu

Muškarci koji poseduju ovaj atribut mogu da zavedu skoro svaku ženu
Zgodan muškarac - Copyright Profimedia

Razne stvari na muškarcu će privući ženski rod. Neke žene vole da vide lepe oči, nekima su bitne šake, dok će neke, pre svega, obratiti pažnju na debljinu njegovog novčanika.

Sa druge strane, mnoge žene privlače muškarci koji redovno treniraju, ali u očima žena odlično prolaze i ljubitelji životinja.

Međutim, jedna fizička odlika kod muškaraca će privući maltene svaku ženu. Istraživanje koje je sprovedeno u Nemačkoj bavilo se ljudskom privlačnošću i muškim i ženskim karakteristikama.

Pixabay
 

Naime, istraživači su proveravali šta je to što muškarci poseduju a da neverovatno privlači žene i došli su do zaključka koji je mnoge iznenadio.

Kako je utvrđeno, 80% žena se zaljubilo u muškarce koji imaju široku, jaku i isklesanu vilicu. Oni muškarci koji su imali kockastiju bradu, delovali su mnogo privlačniji i žene su potpuno "odlepile" za njima.

Pixabay
 

Naučnici su izneli i objašnjenje u kome tvrde da jaka brada ženama podsvesno sugeriše da je muškarac snažan, zgodan, jak, zreo i da može da je zaštiti i pazi. Sa druge strane, muškarci koji imaju blaže crte lica i slabije brade, ostavljaju utisak nejakog muškarca koji je plašljiv i nesiguran.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike