Da li i vi vidite isto? Saznala da je dečko vara nakon što joj je njegov prijatelj poslao fotografiju (VIDEO)

07.06.2022

18:55

0

Autor: D. R.

A sve je počelo tako bezazleno

Da li i vi vidite isto? Saznala da je dečko vara nakon što joj je njegov prijatelj poslao fotografiju (VIDEO)
profimedia-0007805510 - Copyright Profimeda

Kada smo u vezi svi želimo da verujemo da je naš partner iskren i da smo, ukoliko mu ne oduzimamo slobodu bespotrebnim ljubomorisanjem, na dobrom putu da uživamo u idiličnoj ljubavi.

Međutim, u svakom žitu ima kukolja, o čemu svedoči i priča jedne žene sa TikToka koja je na teži način naučila da se nekim ljudima jednostavno ne može verovati, i to nakon što joj je prijatelj njenog dečka poslao fotografiju sa letovanja koja joj je jasno rekla da je dečko vara.

Petra, koja se na TikToku potpisuje kao @pets.hendrikse, podelila je video u kojem je pokazala na prvi pogled bezazlenu fotografiju koja, kako prenosi "Mirror", pokazuje njenog dečka kako leži u krevetu.

Međutim, kad je uočila jedan sitan detalj, postalo joj je jasno da se na njoj vidi mnogo više; naime, kako je pokazala u videu, pored njegovog je kreveta stajala je otvorena kesica od kondoma.

Video je postao viralan i pregledan je skoro 16 miliona puta, a mnoge je korisnike situacija potpuno zbunila.

"Zbog ovog sam ljuta na sve muškarce, a ni nemam dečka", napisala je jedna korisnica, a druga se nadovezala: “Ovo me je potpuno razbesnelo.”

Ipak, neke je najviše iznenadila nesmotrena odluka dečka da na krevetu ostavi tako jasan dokaz, a Petra je objasnila:

- Moj tadašnji dečko je otišao na put u zemlju s velikom vremenskom razlikom i prošao je skoro ceo dan da se nismo čuli - pa nastavila:

- Bilo je već oko 12 ili 13 sati, a ni on ni bilo ko od njegovih prijatelja mi se nije javio pa sam počela malo da brinem. Tada sam poslala njegovom prijatelju poruku da samo proveri da li je on dobro, a on mi je ''kao dokaz da je sve u redu'' poslao tu fotografiju - rekla je.

Petra je takođe rekla da je taj prijatelj kasnije tvrdio da su mu njegovi drugari taj kondom stavili na krevet samo kako bi se sa njom našalili, a on i dalje tvrdi da je nikada u životu nije prevario.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike