Svaki muškarac pada na ove tri sitnice, a druga će ga posebno oboriti s nogu

05.06.2022

15:38

0

Autor: Z.A.S.

Muškarcima je posebno neodoljivo to što su upravo oni svedoci vaše netaknute lepote

Svaki muškarac pada na ove tri sitnice, a druga će ga posebno oboriti s nogu
Par - Copyright Pexels

Mnogi muškarci sebe smatraju nedodirljivima, a onda "padnu" na neku ženu i to bez da se ona uopšte potrudila. O čemu je tu reč?

Naime, žene mnogo puta naprave neki potez ili pokret i to potpuno nesvesno, koji na muškarca deluje i više nego privlačno.

Provlačenje prstiju kroz kosu

Kada se ženska osoba igra pramenom svoje kose, to je klasičan oblik zavođenja, a muškarcima je apsolutno neodoljiva situacija u kojoj ona nesvesno provlači prste kroz kosu, ne obazirujući se pri tom na haos koji je upravo napravila od od nje.

Jutarnji izgled bez šminke

Nema ničeg lepšeg od jutarnje svežine i prirodne lepote devojke na kojoj nema ni traga šminke. Muškarcima je posebno neodoljivo to što su upravo oni svedoci vaše netaknute lepote. Iako devojke imaju tendenciju da beže u kupatilo dok otvore oči, ono što ne znaju jeste to da muškarci žele da uživaju u njihovoj jedinstvenosti makar malo duže.

Pexels/Nadine Wuchenauer
 

Grickanje donje usne

Teško je objasniti zašto je muškarcima toliko neodoljivo kada devojka grize svoju donju usnu. Ako želite da mu pošaljete tajnu poruku koju će smo on razumeti, gricnite svoju donju usnu i posmatrajte kako pokušava da vas - ukrade.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike