Test od dve sekunde otkriva da li treba da raskinete vezu: Ako, kada zatvorite oči, pomislite na ovo, vreme je za kraj

30.05.2022

10:42

0

Nakon nekoliko meseci viđanja, zamislite da sa tom osobom odlazite pred matičara

Test od dve sekunde otkriva da li treba da raskinete vezu: Ako, kada zatvorite oči, pomislite na ovo, vreme je za kraj
Par svađa - Copyright Profimedia

Kada smo neko vreme u vezi i sve funkcioniše onako kako bi trebalo, uglavnom je sledeći očekivani korak brak. Međutim, nekada se desi da žena ne bude sigurna da li želi ili da li treba da se uda baš za muškarca sa kojim je.

Ovo je normalna reakcija i uglavnom su u pitanju trema i uzbuđenost, jer venčanje, ipak, jeste važan korak, međutim, nekada se taj osećaj javlja sa razlogom.

Kako bi spasili sebe bespotrebnog stresa, najbolje bi bilo da možete da procenite da li sa tom osobom treba da ostanete, pre nego se zavetujete na večnu ljubav. Pitanje je samo kako.

Profimedia
 

Džena Hoking je stručnjakinja za veze i osmislila je jednostavan test od samo dve sekunde, zahvaljujući kome možete da utvrdite da li treba da se venčate sa vašim partnerom ili bi najbolje bilo da, ipak, prekinete odnos.

- Ovaj test obično radim nakon nekoliko sastanaka, recimo, tri meseca od početka veze. Dobro pogledam muškarca sa kojim sam u vezi i u glavi zamislim scenu da hodam do matičara - kaže Džena.

- U mislima, kada stignem do oltara i pogledam osobu koja me čeka, razmislim o tome da li bih se obradovala što ga vidim i bila iskreno uzbuđena zbog toga. Da li bih pomislila da imam toliko sreće što se udajem za njega? Ili bih samo pomislila da on izgleda kao dobra osoba i da bih mogla da imam pristojan život sa njim - dodaje.

Pixabay
 

Prema Dženinim rečima, ukoliko se dogodi prva opcija, odnosno ako ste zaista srećni zbog osobe koju vidite ispred matičara, sa njom treba i da ostanete. Međutim, u slučaju da naginjete ka drugoj opciji, najbolje bi bilo da raskinete vezu.

- Druga opcija ne nudi izvanrednu ljubav već sigurnu ljubav - zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike