Planirate da obnovite vezu sa bivšim? Ova tri pravila obavezno ispoštujte

16.05.2022

13:31

0

Zaboravite na sve ono što je bilo u prošlosti i krenite ispočetka

Planirate da obnovite vezu sa bivšim? Ova tri pravila obavezno ispoštujte
Profimedia

O društvenim mrežama često govorimo prilično kritički. Na njima se može pronaći svašta i gotovo svako. To znači da smo, manje-više, živote stavili na tacnu ostatku sveta. Mada, to ima i svojih prednosti.

Upravo zahvaljujući društvenim mrežama, ponovo su se spojili mnogi prijatelji, porodice, pa i bivši partneri. Nije retkost da se dogodi da se na mrežama pronađu ljubavi iz srednjoškolskih ili fakultetskih dana.

A kada sa nekim imate prošlost, nije isključeno da baš sa tom osobom možete da opstanete, pa čak i da sklopite brak. Međutim, ovde postoji bojazan od toga da bi na površinu mogli da počnu da isplivavaju stari problemi.

Profimedia
 

Ukoliko vam je plan da obnovite vezu sa starom ljubavlju, trebalo bi da imate na umu tri pravila, koja je, ukoliko želite da vam veza uspe, neophodno da ispoštujete.

Ne razmišljajte previše
Kada vas bude popustio početni entuzijazam, koji vas je i naveo da se ponovo povežete sa bivšim, nemojte previše da analizirate greške iz prošlosti. Zaboravite na razloge koji su doveli do raskida, jer, ponovo ste zajedno. Šta god da se dogodilo davnih dana, tamo treba i da ostane. Ako se on tada ponašao na određeni način, ne znači da će to uraditi ponovo. Možda ste samo bili suviše mladi i niste shvatali značenje i ozbiljnost veze i posvećenosti.

Profimedia
 

Ponovo se upoznajte

U periodu kada niste imali kontakt sa svojim bivšim, vi ste se promenili. Isto važi i za njega. Ovo se odnosi i na fizički i na intelektualni deo. Kada ste uvereni da znate sve o nekome, lako je podleći i starim obrascima, ali to nikako nije dobro. Dozvolite sebi da ga ponovo upoznate, jer možda će vas prijatno iznenaditi.
Profimedia
 

Budite sigurni u sebe
Pre nego pristanete na obnavljanje veze, budite sigurni da to zaista i želite i da sve to radite iz pravih razloga. Dakle, dobro razmislite i zapitajte se da li je on osoba koju želite u svom životu. Možda ste upravo prošli kroz bolan raskid, razvod ili smrt bliskog člana porodice i imate potrebu za nekim. Samo treba sebi da odgovorite na pitanje da li je on taj?

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti