Ukoliko vaš muškarac ima ovu krvnu grupu, fantastičan je ljubavnik

11.05.2022

20:42

0

Istraživanje je pokazalo da muškarci sa krvnim grupama A, B i AB imaju do četiri puta veće šanse za problem sa impotencijom i erektilnom disfunkcijom

Ukoliko vaš muškarac ima ovu krvnu grupu, fantastičan je ljubavnik
Seks - Copyright Profimedia

Da li ste se ikada zapitali šta je to što bi moglo da vam oda kakav je muškarac ljubavnik, pre nego što se i same uverite u to? Sigurno ste do sada čitale razne teorije i naslušale se kojekakvih mitova.

Međutim, novo istraživanje je pokazalo da zapravo krvna grupa može da pokaže dosta toga. Prema tom istraživanju, muškarci koji poseduju krvnu grupu A, B ili AB imaju do četiri puta veću šansu za problem sa impotencijom ili erektilnom disfunkcijom.

Profimedia
 

Sa druge strane, najmanju verovatnoću za tako nešto imaju oni muškarci koji imaju O krvnu grupu. Ovi nalazi su posebno značajni jer se procenjuje da više od polovine svih muškaraca ima krvnu grupu A, B ili AB, a jedva 40 posto muškaraca grupu O.

Naučnici koji su došli do navedenog otkrića kažu da tu činjenicu podržavaju i ranija istraživanja koja pokazuju kako krvna grupa također utiče na rizik od razvoja srčanih bolesti.

O krvna grupa glasi za onu koja stvara najbolje ljubavnike. Njihov karakter je takav da će radije i sebi uskratiti zadovoljstvo samo kako bi u potpunosti dosegli željeni nivo u očima partnerke. Osobe sa krvnom grupom O odlično se snalaze i u situacijama u kojima je potrebno izrazito logičko razmišljanje i zaključivanje. Oni su optimistični, odgovorni i savesni. Međutim, i oni imaju svoje slabe tačke, a to su stres i dosada. Adrenalin je ono zbog čega se osećaju živim, što su aktivniji to su pozitivniji.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike