Pročitajte njegov govor tela: Evo šta vam muškarac poručuje kada radi ove stvari

29.04.2022

16:55

0

Ukoliko ne želite da se svrstate među žene koje stalno pokušavaju da protumače muškarca, naučite ovo jednostavno "čitanje"

Pročitajte njegov govor tela: Evo šta vam muškarac poručuje kada radi ove stvari
Par 3 - Copyright Pixabay

Kada želite da znate šta osoba zaista misli ili kako se oseća, onda obavezno obratite pažnju na govor njenog tela. On je dosta jasniji i otvoreniji od klasičnog govora, a sve što treba da uradite jeste da znate da ga protumačite.

U ovom slučaju - muškarac. Ukoliko ne želite da se svrstate među žene koje stalno pokušavaju da ih razumeju, onda vam savetujemo da naučite da protumačite šta oni zaista poručuju, čak i ako to možda ne govore.

Profimedia
 

Nemojte očekivati da će vam to u startu postati jasno, jer sve se uči pa i ova vrsta tumačenja, ali nije u pitanju ništa nemoguće, pogotovo ako zaista dobro obratite pažnju.

Evo nekoliko znakova i njihovih tumačenja.

Drži vas za ruku u javnosti - ovo zaista nije teško protumačiti. U suštini, vaš muškarac želi da pokaže svetu da ste samo njegova i pokazuje vam da žudi za bliskom emotivnom vezom.

Previše gestikulira - ovakvi muškarci su, verovali ili ne, odlični ljubavnici. Takvi tipovi su najčešće vrlo darežljivi i pažljivi kada je u pitanju vruće valjanje ispod pokrivača, tvrde stručnjaci.

Pixabay
 

Mazi se po stomaku - vaš partner želi da od vas čuje da je on pravi ulov, odnosno frajer bez premca. Ovakvi tipovi osećanja najčešće iskazuju delima, a ne rečima. Ukoliko želite da vam pokaže šta zaista oseća, prvo ćete morati da zadovoljite njegov ego.

Liže usne - Oni muškarci koji pucaju od požude, izgledaće kao da umiru od gladi, a to i jeste slučaj, s tim da umiru od gladi za vama. Dakle, ukoliko budete uočili da se vaš partner, dok vas gleda, oblizuje, treba da znate da vas jako želi.

Profimedia
 

Pokazuje vam dlanove - kada vam vaš partner prilikom konverzacije pruža ruku tako da su mu dlanovi okrenuti prema gore znajte da ga imate u šaci. Takva gestikulacija znači da on želi da sa vama ostvari duboku emocionalnu vezu.

Ruka na bedru, boku ili na leđima - Ako vas partner uzme i drži za jedan od ovih senzualnih delova tela, bez da je postepeno došao do toga, držanjem ili milovanjem ruke, znači da ga totalno i neporecivo seksualno uzbuđujete.

Pexels
 

Sočan i dugotrajan poljubac - Intenzivan poljubac koji traje duže od 10 sekundi znači da je vaš partner u glavi sa vama vodio ljubav ceo dan - kaže Odri Nelson, autorka knjige o neverbalnoj komunikaciji između polova. Ovo vam je znak da će akcija u spavaćoj sobi biti vrlo intenzivna.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike