Pročitajte njegov govor tela: Evo šta vam muškarac poručuje kada radi ove stvari

29.04.2022

18:55

0

Ukoliko ne želite da se svrstate među žene koje stalno pokušavaju da protumače muškarca, naučite ovo jednostavno "čitanje"

Pročitajte njegov govor tela: Evo šta vam muškarac poručuje kada radi ove stvari
Pixabay

Kada želite da znate šta osoba zaista misli ili kako se oseća, onda obavezno obratite pažnju na govor njenog tela. On je dosta jasniji i otvoreniji od klasičnog govora, a sve što treba da uradite jeste da znate da ga protumačite.

U ovom slučaju - muškarac. Ukoliko ne želite da se svrstate među žene koje stalno pokušavaju da ih razumeju, onda vam savetujemo da naučite da protumačite šta oni zaista poručuju, čak i ako to možda ne govore.

Profimedia
 

Nemojte očekivati da će vam to u startu postati jasno, jer sve se uči pa i ova vrsta tumačenja, ali nije u pitanju ništa nemoguće, pogotovo ako zaista dobro obratite pažnju.

Evo nekoliko znakova i njihovih tumačenja.

Drži vas za ruku u javnosti - ovo zaista nije teško protumačiti. U suštini, vaš muškarac želi da pokaže svetu da ste samo njegova i pokazuje vam da žudi za bliskom emotivnom vezom.

Previše gestikulira - ovakvi muškarci su, verovali ili ne, odlični ljubavnici. Takvi tipovi su najčešće vrlo darežljivi i pažljivi kada je u pitanju vruće valjanje ispod pokrivača, tvrde stručnjaci.

Pixabay
 

Mazi se po stomaku - vaš partner želi da od vas čuje da je on pravi ulov, odnosno frajer bez premca. Ovakvi tipovi osećanja najčešće iskazuju delima, a ne rečima. Ukoliko želite da vam pokaže šta zaista oseća, prvo ćete morati da zadovoljite njegov ego.

Liže usne - Oni muškarci koji pucaju od požude, izgledaće kao da umiru od gladi, a to i jeste slučaj, s tim da umiru od gladi za vama. Dakle, ukoliko budete uočili da se vaš partner, dok vas gleda, oblizuje, treba da znate da vas jako želi.

Profimedia
 

Pokazuje vam dlanove - kada vam vaš partner prilikom konverzacije pruža ruku tako da su mu dlanovi okrenuti prema gore znajte da ga imate u šaci. Takva gestikulacija znači da on želi da sa vama ostvari duboku emocionalnu vezu.

Ruka na bedru, boku ili na leđima - Ako vas partner uzme i drži za jedan od ovih senzualnih delova tela, bez da je postepeno došao do toga, držanjem ili milovanjem ruke, znači da ga totalno i neporecivo seksualno uzbuđujete.

Pexels
 

Sočan i dugotrajan poljubac - Intenzivan poljubac koji traje duže od 10 sekundi znači da je vaš partner u glavi sa vama vodio ljubav ceo dan - kaže Odri Nelson, autorka knjige o neverbalnoj komunikaciji između polova. Ovo vam je znak da će akcija u spavaćoj sobi biti vrlo intenzivna.

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti