Istraživanje otkrilo: Ovo je prosečna veličina penisa po zemljama, evo gde su Srbija i njene komšije

26.04.2022

20:52

0

Muškarci ne bi trebalo da budu obeshrabreni ovim podacima jer se studija oslanja na podatke iz samoprocene

Istraživanje otkrilo: Ovo je prosečna veličina penisa po zemljama, evo gde su Srbija i njene komšije
Seks - Copyright Profimedia

Veb-stranica From Mars sprovela je istraživanje o prosečnoj veličini penisa prikupljajući Guglove podatke iz 86 zemalja i rangirala veličine od najveće do najmanje, kako piše Daily Mail.

Ekvador je zauzeo prvo mesto kao zemlja s najvećom prosečnom veličinom penisa od 17,61 cm, što je čak 10 odsto više od njihove prosečne visine.

Afrička nacija Kamerun je na drugom mestu s prosekom od 16,67 cm, a sledi ga Bolivija u Južnoj Americi sa 16,51 cm.

Sudan i karipska država Haiti zaokružili su top pet sa 16,47 cm, odnosno 16,01 cm.

From Mars
 

Studija je pokazala da su muškarci iz Kambodže imali najmanji penis sa samo 10,04 cm, dok su se ispred njih nalazili muškarci Tajvana sa 10,78 cm i Filipina sa 10,85 cm.

Prema ovom istraživanju, Srbija se nalazi na 33. mestu sa prosečnom veličinom penisa od 14,87 cm, dok su Hrvati 34. sa prosekom od 14,77 cm. Mađari su na 29. mestu s prosečnom veličinom od 14,99 cm.

From Mars
 

Farmaceut Navin Khosla, koji je pregledao studiju, rekao je da veličina penisa često ima ogroman uticaj na samopouzdanje muškarca. „Bez obzira na to jesu li zabrinuti za veličinu, oblik ili bilo koji drugi aspekt svog penisa, većina nas se u nekom trenutku zapitala da li je naš dovoljno veliki“, otkrio je.

Međutim, muškarci ne bi trebalo da budu obeshrabreni ovim podacima jer se studija oslanjala na podatke iz samoprocene kako bi odredila prosečnu veličinu penisa u naciji – ostavljajući mogućnost da ispitanici varaju sa svojim merenjima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike