U vezi ste sa oženjenim muškarcem, a ovi znaci jasno pokazuju da li će on suprugu ostaviti zbog vas

25.04.2022

15:59

0

Žene koje se nađu u ovoj situaciji većinu vremena provedu razmišljajući da li će konačno postati prve

U vezi ste sa oženjenim muškarcem, a ovi znaci jasno pokazuju da li će on suprugu ostaviti zbog vas
Prevara - Copyright Profimedia

Iako to skoro niko ne planira, mnoge žene se nađu u situaciji da postanu "druge". Da li je to strašno ili ne, svako ima pravo da odluči, međutim, mnoge od njih provedu godine i godine čekajući da se muškarac sa kojim su u vezi razvede od svoje supruge.

Međutim, većina njih to nikada ni ne dočeka, jer, ruku na srce, retko koji muškarac odluči da zaista ostavi svoju porodicu zbog druge žene.

Takva situacija je, za drugu ženu, logično, prilično frustrirajuća, jer osećaj da nekoga imate, a zapravo ga nemate, nije ni najmanje lep i prijatan.

Sa druge strane, toj osobi posvećujete vreme, pažnju, a neretko i život.

A baš svaka žena koja se našla u situaciji da ima ljubavnu aferu sa oženjenim muškarcem, većinu vremena provodi pitajući se da li će on ostaviti svoju suprugu zbog nje.

I, logično, postavlja se pitanje kako da znate da li će muškarac, u kojeg ste zaljubljeni, zbog vas ostaviti suprugu?

- Ukoliko vama, u odnosu na suprugu, daje prioritet i većinu svog vremena provodi sa vama, to je dobar znak da želi više od avanture.

Profimedia
 

- Ukoliko sa vama razgovara o svojim planovima da se zvanično razvede od supruge, to je još jedan znak da se zaljubio i da vas voli i da je, bez obzira na sve ono što razvod nosi, spreman da napravi veliki životni preokret.

Međutim, obavezno budite oprezni i obratite pažnju više na ono što radi, u odnosu na ono što priča i obećava.

- Ako ste mu samo ljubavnica, šanse da će zbog vas ostaviti suprugu, maltene su nikakve.

- Ukoliko suprugu vara sa vama i ako je to radio i pre vas, velike su šanse da će, i nakon vas, naći "novu igračku.

Pexels
 

- Većina muškaraca, uglavnom, vara jer traži zabavu, a kada to budete shvatili, shvatićete i da je vaša veza, najverovatnije, osuđena na propast.

Takođe, postoje i tri jasna razloga koja govore u prilog činjenici da većina muškaraca prvu gospođu neće zameniti drugom.

1. Sa suprugom i ljubavnicom već ima sve što mu je potrebno. Zašto bi napustio ženu i decu? On se zabavlja sa vama bez ikakvog opterećenja i odgovornosti, a zatim se vrati kući i igra se sa svojom decom.

Pexels
 

To je, za njega, idealna situacija.

Ima ženu koja kuva, čisti za njim i brine o njihovoj deci, a ima i vas za ljubavnicu koja brine o njemu na drugi način, koji je njemu potreban.

Muškarac neće ostaviti suprugu zbog vas. U toj situaciji on ima dve devojke koje rade za njega sve što mu je potrebno. A on samo uživa.

Profimedia
 

2. Razvod je bolan i skup. Razmislite o posledicama razvoda. Tu su gnjavaže sa advokatima, svađe, uznemiravanje dece, finansijski teret i mnoštvo drugih problema koje razvod nosi.

Zašto bi povredio porodicu i sebe, ako ne mora? Vi ste srećni i zadovoljni kada ga vidite i kada vas uklopi u svoj gusti raspored.

Zašto bi on rušio svoj život miran i tih, skoro pa savršen zbog vas koja ga svaki put dočeka raširenih ruku?

Profimedia
 

3. Da je hteo da napusti ženu, već bi je napustio. Da vas čovek sa kojim ste voli više od svega, suočio bi se sa svim mukama razvoda i nelagode koje donosi napuštanje porodice i do sada bi bio sa vama.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike