Artur koji živi sa devet žena kaže da ga sada jedna od njih napušta jer je sebična

13.04.2022

20:10

0

Brazilac tvrdi da će on svakako imati deset žena i sa svakom od njih po jedno dete

Artur koji živi sa devet žena kaže da ga sada jedna od njih napušta jer je sebična
Arthuro Urso - Copyright Prtinscreen/Instagram, Arthuro Urso

Arturo Urso prošle godine postao je poznat širom sveta nakon što je sa brazilskim medijima podelio detalje svog neobičnog života. Ovaj muškarac je u vezi sa čak devet devojaka, koje naziva svojim suprugama.

Maneken je već zvanično oženjen svojom partnerkom Luanom Kazaki, dok veze sa ostalim devojkama nisu krunisane brakom jer je poligamija nezakonita u Brazilu.

On za to ne haje i jednom prilikom je izjavio da želi da slavi slobodnu ljubav i da se glasno buni protiv monogamije.

Međutim, jedna od njegovih žena, po imenu Agata, sada je odlučila da ga napusti nakon što je shvatila da ovakav tip veze nije za nju.

- Htela je da me ima samo za sebe. To je jako sebično od nje. Sve je bolje kad se deli - započinje priču Brazilac, koji radi kao model, ali i kao glumac u filmovima za odrasle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)

- Nisam video nikakav smisao u tome što mi je rekla. Govorila je da joj nedostaju monogamne veze odjednom. Bio sam jako tužan, ali još više šokiran njenim izgovorima. Moje druge supruge su uz mene. Misle kako je ušla u ovu vezu zbog avanture, a ne zbog stvarnih osećanja - tvrdi Artur. 

On je službeno u braku s Luanom Kazaki, ali se na ceremoniji prošle godine "oženio" i sa ostalih osam dama. To je opisao kao svoj način pobune protiv "dosadne monogamije".

Sudeći prema fotografijama na njegovim društvenim mrežama, društvo voli da se opušta u svojoj vili uz velike količine pice i sladoleda, ali ne prezaju ni od zajedničkih poseta najvećim nudističkim plažama gde se, kako kaže, osećaju slobodno.

Finansije mu ne predstavljaju nikakav problem, jer tvrdi da mesečno zaradi i do 70.000 dolara raznim manekenskim angažmanima i vrućim snimcima.

- Neću odmah tražiti novu suprugu, ali vremenom planiram da imam još dve. Oduvek me fascinirala ta brojka deset. Trenutno imam samo jedno dete, ali voleo bih da imam po jedno sa svakom od svojih žena. Sve ih jednako volim i ne bi bilo pošteno da samo neke od njih budu majke moje dece - kaže Artur.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike