Kada ćete upoznati srodnu dušu: Nauka objasnila kroz koliko loših sastanaka i veza moraju da prođu žene, a kroz koliko muškarci

09.02.2022

13:05

0

Situacija je vrlo slična kod oba pola

Kada ćete upoznati srodnu dušu: Nauka objasnila kroz koliko loših sastanaka i veza moraju da prođu žene, a kroz koliko muškarci
Ilustracija - Copyright Profimedia

Mnogi od nas su u potrazi za osobom sa kojom će provesti ostatak života.

Neki je traže svesno, a neki to, u suštini, rade potpuno nesvesno.

Ali, činjenica je da je, uglavnom svima, potrebna ta neka osoba sa kojom će deliti život.

Međutim, ponekad deluje da je, pronaći tako nekoga, zapravo nemoguća misija.

Loše veze i odnosi su sastavni deo života i kroz njih svako mora da prođe, ali izgleda da postoji "računica" koja pokazuje, koliko vremena, odnosno katastrofa, je potrebno da bismo došli do osobe sa kojom ćemo provesti život.

Prosečna žena će imati sedam veza, četiri dejta iz strave i užasa, promeniće sedam seksualnih partnera i imaće četiri veze za jednu noć pre nego što upozna onog "pravog". Poljubiće se sa 15 muškaraca, uživati u dve duge veze i dva puta patiti od slomljenog srca. Biće zaljubljena dva puta, živetće sa jednim od partnera i izvisiti jednom na sastanku pre nego upozna muškarca svojih snova.

Profimedia
 

Istraživanje je napravljeno pre objavljivanja knjige “Projekat Rosie”, autora Grejema Simsiona u Velikoj Britaniji. Reč je potrazi jednog muškarca za savršenom ženom.

Kod muškaraca stvari nešto drugačije stoje, ali ne mnogo. Oni će biti u šest veza, od kojih će dve trajati duže od godinu dana, ali će imati više seksualnih partnerki. Prosečno, deset u životu (iako će se okolo hvaliti da ih je bilo mnogo više).

Profimedia
 

Oba pola će biti prevarena više puta u životu, ali i jedni i drugi će biti preljubnici barem jednom. Šest od deset muškaraca je došlo do tačke kada su mislili da nikada neće pronaći onu pravu. Ukupno 59 posto muškaraca smatra da je njihov put do "živeli su srećno do kraja života" bio veoma težak.

Profimedia
 

Osam od deset ispitanika reklo je da su osobu svog života upoznali kada su se najmanje nadali, dok je četvrtina za svog partnera na početku veze bila ubeđena da nije tip osobe sa kojom bi se skrasili. Više od polovine svog partnera je opisalo kao potpunu suprotnost sebi. Statistike pokazuju i to da 94 posto dama veruje u pravu ljubav, u poređenju sa 88 posto muškaraca.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Avaz

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike