Zavisnica od seksa se pohvalila bizarnom tetovažom

08.02.2022

21:39

0

Trejsi Kis ima preko 70 tetovaža, ali poslednja je već izazvala pravu pometnju

Zavisnica od seksa se pohvalila bizarnom tetovažom
tracykissdotcom - Copyright Printscreen/Instagram, tracykissdotcom

Model na platformi za odrasle OnlyFans i majka dvoje dece, Trejsi Kis, šokirala je svoju ćerku otkrivši joj bizarnu tetovažu na njenom zglobu koja služi za merenje penisa.

Objašnjavajući zašto je to uradila, rekla je za Daily Star:

- Baš kao što su momci u prošlosti tražili da zadrže moj donji veš, nestašne selfije ili čak deo moje kose, sviđa mi se što sada mogu da znam tačne mere u čemu sam uživala toliko - kaže ova žena.

Međutim, ona tvrdi da ne želi da se momci osećaju loše ili zastrašeno i napisala je dugačak post na Instagramu o prihvatanju sopstvenog tela, o tome kako veličina nije bitna kada ste sa nekim koga volite.

Ali centimetri su centimetri (ili, u slučaju ove Britanke - inči)

- Pošto moji prijatelji nemaju upola toliko tetovaža kao ja, misle da je moja mera muškosti malo ekstremna i priznaju da bi samo pitali tipa koliko ima godina ili prihvatili njegovu odluku da ne odgovori. S druge strane, volim tetoviranje i mislim da će to biti neverovatno korisno u svim aspektima života - kaže fitnes trenerka, koja je ranije bila poznata po savetima o tome kako gutanje sperme leči niz problema.

Ruka kao ispravljač penisa bila je šok za njenu ćerku tinejdžerku, a ova 34-godišnjakinja iz Bakingemšira je čak postavila snimak na TikTok-u sa svojom ćerkom. Kasnije je rekla:

- Moja ćerka je bila kao "O bože mama, je li to ono što ja mislim da jeste?"

A ja sam se smejala i merila flaše vode i krastavce:

- Šta je problem? Praktično je!

Zavisnica od seksa je i ranije šokirala svoju ćerku

Ova žena - koja podstiče seksualnu vežbu kao način da izgubi težinu - ima više od milion pratilaca na Instagramu i zarađuje novac prodajom fotografija na OnlyFans-u.

Samoproglašena zavisnica od seksa kaže da njena nova tetovaža nema za cilj da upoređuje ili sudi muškarcima po veličini njihovih intimnih delova. Objasnila je:

- Znam da se neki muškarci mogu osećati nesigurno u vezi sa devojkama koje procenjuju veličinu i uticaj svoje muškosti, baš kao što bismo se i mi devojke osećale na isti način. Ali za mene, poznavanje veličine momka ne znači osuđivati ga ili upoređivati sa drugima, već poznavanje detalja koji to iskustvo čine još uzbudljivijim. Svako je jedinstven i dolazi u različitim oblicima i veličinama, a ta individualnost je ono što je tako divno - zaključuje ona.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: b92

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike