„Moja supruga toliko često želi seks da sam morao da pronađem drugi posao kako bih je izbegao“

04.02.2022

20:53

0

Čovek nema više snage

„Moja supruga toliko često želi seks da sam morao da pronađem drugi posao kako bih je izbegao“
profimedia-0007805510 - Copyright Profimeda

Osećao se iskorišćeno, iscrpljeno i jadno, pa kad mu je kolega rekao za posao na lokalnom gradilištu, prihvatio ga je samo da pobegne.

– Moja supruga je zahtevala toliko seksa tokom karantina da sam se zaposlio kako bih joj pobegao. Želela je seks barem tri puta dnevno, svaki dan. To je bilo zabavno mesec-dva, ali počeo sam se bojati toga – napisao je jedan muškarac za The Sun.

U braku su deset godina i nemaju dece. Uvijek su imali dobar seksualni život, ali sada više tako mlad i pun snage kao što je bio. Međutim, njen libido je poslednjih godina porastao.

Profimedia
 

– Počela je da mi priča maštarije koje je oduvek imala i predložila da isprobamo nove poze ili koristimo igračke koje je naručila putem interneta. Kad bih rekao da nisam raspoložen ili umoran, nazvala bi me lenjim ili bi pokušala da me natera da se osećam krivim -- nastavio je.

Osećao se iskorišćeno, iscrpljeno i jadno, pa kad mu je kolega rekao za posao na lokalnom gradilištu, prihvatio ga je samo da pobegne. Prihvatila je njegov posao jer im je trebao novac, ali sada kada je poslu došao kraju, opet će se vratiti kući s njom i boji se da će morati ispuniti njene zahteve.

– Već je počela da priča o pokušaju seksa utroje sa komšinicom, što me uopšte ne privlači. Znam da bi neki muškarci pomislili da živim san, ali za mene je to noćna mora. Volim je, ali sam na ivici odlaska – zaključio je.

Profimedia
 

A onda je dobio odgovor stručnjaka.

– Seksualni zahtevi vaše supruge su ekstremni i pitam se koristi li ona seks da prikrije dublju nesreću. Niko ne bi trebalo da se oseća zlostavljanim u seksu. Ako ne želite imati seks utroje ili bilo šta drugo u čemu ne uživate, morate joj reći. Morate sesti i razgovarati o problemima u vašem seksualnom životu i kako ih rešiti.  Jasno dajte do znanja da ne možete nastaviti ovako – odgovorila mu je Deidre.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike