Muž joj je otišao na poslovni put, a zbog jedne sitnice koju je pronašla u njegovom koferu odmah je shvatila da je vara (VIDEO)

25.01.2022

21:16

0

Da stvar bude gora, vara je sa bivšom

Muž joj je otišao na poslovni put, a zbog jedne sitnice koju je pronašla u njegovom koferu odmah je shvatila da je vara (VIDEO)
Svađa - Copyright Profimedia

Saznanje da vas partner vara nije ni najmanje prijatno, a ni lako.

Žene nekada nemaju ni hrabrost da se sa tim suoče.

Dok su, sa druge strane, neke uporne da istinu isteraju na čistac.

Jedna korisnica Tik-Toka je sa svojim pratiocima podelila svoje iskustvo.

Naime, ona je prvo otkrila da je njen suprug otišao na poslovni put sa svojom bivšom devojkom, a sadašnjom koleginicom.

Dok je on bio na putu, oni su, naravno, razmenjivali poruke i ona mu je u njima rekla da se ne oseća prijatno što je i njegova bivša tamo.

@mealswithbecky He has been gone since the 9th. They are coworkers. Idk if he’s being honest about everything #cheater #husband #momsoftiktok #fyp ♬ Only Love Can Hurt Like This (Slowed Down Version) - Paloma Faith

On joj je na to odgovorio da nema potrebe da brine, jer se on bivšoj više ne dopada i da to zna jer ju je pitao. Žena ga je na tu izjavu upitala zašto je uopšte razgovarao sa njom o tome, ali odgovor nije dobila.

Narednog dana je rekao da je zaspao u 20:30 jer je bio preumoran, a na njeno pitanje kako se zove hotel u kojem je odseo, odgovorio je da će joj pokazati fotografije kad bude došao kući. Takođe ju je obavestio i da mora da ostane duže na putu.

@mealswithbecky #stitch with @mealswithbecky Pause to read. He is taking a long time to reply again. #cheater #husband #momsoftiktok #fyp ♬ original sound - mealswithbecky

I više nego sumnjivo, zar ne?

Ovde, naravno, nije kraj.

Kada se suprug vratio, ona je uzela da raspakuje njegov kofer i ostala je u šoku. Na jednoj čarapi se nalazio zalepljen veštački nokat.

"Nisam radila nokte od Božića, a i ne nosim ove koji se samo zalepe", napisala je u objavi.

@mealswithbecky I can’t believe this. I knew something was going on #cheater #husband #momsoftiktok #dirtbag #fyp ♬ Forever - Labrinth

Narednih nekoliko dana je na njegove stvari stavljala nokat koji je pronašla, ali bi ga on samo pomerio negde drugde. Na kraju ga je stavila u sendvič koji mu je napravila, a on je samo konstatovao da šala nije smešna.

Iako su mnogi pratioci komentarisali da je instinkt sigurno ne vara i da jedini koji vara jeste on, ova korisnica se više nije oglašavala na ovu temu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike