Medicinska sestra u Zagrebu uhvatila pacijente u ljubavnom klinču: "Zapamtićeš me ku**o!"

20.01.2022

19:24

0

Nakon što ih je prekinula, pacijenti su je izvređali

Medicinska sestra u Zagrebu uhvatila pacijente u ljubavnom klinču: "Zapamtićeš me ku**o!"
seks bolnica - Copyright Profimedia

Jedan 34-godišnji Zagrepčanin i pet godina starija Splićanka, uhvaćeni su goli, kao od majke rođeni, u ljubavnom klinču u KBC Sestre Milosrdnice, u Zagrebu.

Intimu u jednoj od soba na jednom odeljenju bolnice u zagrebačkoj Vinogradskoj, gde su se lečili, prekinula je medicinska sestra koju su potom besramno izvređali jer ih je upozorila da krše bolnički kodeks i da bi mogli biti izbačeni sa odeljenja.

Zbog nesvakidašnjeg sukoba, na kraju je morala da interveniše i policija, koja je protiv 34-godišnjaka podnela predlog tužbe jer je, između ostalog, doktorki koja je odmah pristigla na poziv poručio: "Ti ćeš biti kriva što ću morati da ležim 19 meseci u zatvoru, zapamtićeš me ku**o. Tužiću vas!"

Revoltirana, pak, Splićanka je na sav glas urlala: "Je*em ti mater kurvo jedna, ti ćeš nas izbaciti".

Policija je dvojac odvela u policijsku stanicu, pa ih je prijavila za kršenje članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a Opštinski prekršajni sud u Zagrebu je nedavno kaznio oboje sa po 600 kuna i naredio im da plate po 200 kuna sudskih troškova.

Pozive za sudska ročišta su ignorisali, pozivi su se, u nekoliko navrata, vraćali, pa se suđenje okončalo i bez njih jer su lično potpisali obaveštenje o počinjenom prekršaju.

Profimedia
 

Medicinska sestra koja je spornog dana radila noćnu smenu prisetila se u sudnici da je na odeljenju, tokom vizite, obilazila pacijente po sobama. Dolaskom u jednu sobu uočila je dvoje pacijenata koji su bili potpuno goli.

Pexels
 

- Bilo je to prošle godine. Oni su bili u potpunosti goli. Rekla sam im da je to zabranjeno u prostoru bolnice, jer da time krše kodeks i da će biti disciplinski otpušteni. Počeli su da negoduju i viču, pa je došla doktorka, a pacijenti su je vređali. Oboje su bili izrazito agresivni. Celo odeljenje je čulo buku, pa su se drugi pacijenti uznemirili. Pozvale smo obezbeđenje, a zatm i policiju, sa kojima su napustili bolnicu - otkrila je medicinska sestra.

Profimedia
 

Njena, nadređena, je ispričala da ju je sestra nazvala jer je zatekla pacijente u seksualnom odnosu.

- Uzela sam njihove istorije bolesti. Videla sam da su dva dana pre toga došli na lečenje, pa sam otišla do njih i pozvala ih u ambulantu. On je bio izrazito agresivan, a oboje su me i vređali - zaključila je doktorka.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike