Supruga mu je rekla da nađe drugu ženu za seks, on je našao tri, a sada je jedna od njih trudna

14.01.2022

20:22

0

On ima 53 godine i vlasnik je prodavnice nakita, njegova žena je stara 56, u braku su 33 godine i sad su u problemu

Supruga mu je rekla da nađe drugu ženu za seks, on je našao tri, a sada je jedna od njih trudna
profimedia-0528550132 - Copyright Profimedia

Njihov brak je bio skladan i srećan, ali nakon što je njegova supruga izgubila želju za seksom, pronašli su drugo rešenje.

- Počeo sam da imam seks s tri mlađe žene i bilo je odlično, ali sada je jedna od njih ostala trudna. Imam suprugu s kojom sam već 33 godine i sada ne znam kako da joj priznam što se dogodilo – pisao je jedan muškarac britanskom The Sun-u.

Oni su dobro finkcionisali, sve dok njegova supruga nije ušla u pedesete. Stvari su se brzo promenile jer ona više nije želela seks, što je izazvalo velike svađe među njima. Jednog dana, njegova supruga je pukla i rekla mu da nađe neku drugu ženu, ako stvarno toliko želi seks. 

Profimedia
 

– Rekla je da je o tome razmišljala neko vreme. Seks joj nije bio važan i izgubila je libido. Njen predlog činio se kao savršeno rešenje, jer nisam želeo da se razvodim. Prijavio sam se na sajt za upoznavanje, a žene su pokazale interesovanje za mene, posebno kada su saznale da sam vlasnik zlatare - navodi ovaj muškarac

- Počeo sam da se viđam sa tri mlađe devojke, jedna je imala 35, druge dve 27 godina, i bilo je odlično. Međutim, ispostavilo se da je jedna od njih mlađa i od mog sina i da ima svega 21, i taman kad sam odlučio da prekinemo, ona je otkrila da je trudna. Sada želi da zadrži bebu i ne želi ni da razmišlja o abortusu – nastavio je, želeći da dobije pomoć od Deidre, bračnog i seksualnog terapeuta.

Pixabay
 

– Moraćete samo da budete iskreni i da joj kažete da ste, ako ona zadrži bebu, odgovorni za finansijsku i po mogućnosti emocionalnu podršku detetu, ali ne i za nju. Bojim se da će joj to biti težak put jer nije lako biti samohrana majka. Ako zadrži dete, moraćete objasniti stvari svojoj ženi, a možda će vam biti potrebno i neko bračno savetovanje ako želite da vaš brak preživi – odgovorila mu je Deidre.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike