Kako da u sekundi sakrijete podbradak kada se fotografišete: Poznati su već ovladali ovom tehnikom (VIDEO)

26.10.2021

14:20

0

Meving tehniku osmislio je dr Majk Mev, pa je po njemu i dobila ime

Kako da u sekundi sakrijete podbradak kada se fotografišete: Poznati su već ovladali ovom tehnikom (VIDEO)
podbradak - Copyright Printscreen/TikTok, thelondondentist

Meving tehnika postaje sve popularnija, jer je vrlo jednostavna, a rezultati su fantastični. Reč je o jednostavnoj promeni položaja jezika u usnoj šupljini, zbog čega lice izgleda lepše, podbradak se ne vidi, a vilica je definisanija.

Ceo jezik se priljubi uz nepca tako da njime ne dodirujete zube, usne su nežno zatvorene, a diše se kroz nos. Stanite pred ogledalo i posmatrajte promene na licu i na njegovom profilu kad radite ovu tehniku i kad držite jezik na uobičajen način.

Osim što ćete uz ovaj trik lepše izgledati na fotografijama, ako ovu vežbu budete često praktikovali lice će vam iz dana u dan izgledati sve bolje.

Pogledajte razliku u izgledu profila u ovom videu:

- Lagano zatvorite usta, smestite donje zube iza gornjih pa "zalepite" ceo jezik za nepce i držite tako koliko možete. Podbradak će u sekundi nestati, odnosno neće biti vidljiv, a linija vilice će postati više definisana - objasnio je dr Vikas Prinja, stomatološki hirurg iz Londona, u videu na TikToku kojim je do sada prikupio 1,8 miliona pregleda.

Doktor Majk Mev, po kom je tehnika i dobila ime, savete objavljuje na svom Jutjub kanalu "Orthotropics", a za ovu tehniku kaže kako više služi za poboljšanje zdravlja nego izgleda.

- Pravilno držanje jezika, vilice i vrata može poboljšati probleme s vilicom, ublažiti bolove mišića u ustima i apneju tokom sna, odnosno, poremećaj koji karakterišu prekidi u disanju ili razdoblja plitkog disanja tokom spavanja - pojasnio je on, a prenosi "Daily Mail".

Rešite se podbratka trajno uz nekoliko vežbi

Radi se o nekoliko laganih vežbi uz koje će podbradak nestati kao da ga nikada nije ni bilo. Nestaće i nakupljena masnoća na vratu. Svaku vežbu prikazanu niže u videu ponovite od pet do sedam puta. Između svake vežbe opustite mišiće lica. 

Kratki opis svake vežbe:

Najpre zagrejte mišiće lica, pa počnite da vežbate. Između svake vežbe opustite mišiće na način prikazan u videu.

"Ladle" - otvorite usta i savijajte donju usnu prema unutra, pa ih zatvorite.
"Kiss ceiling" - nagnite glavu unazad i ponašajte se kao da ljubite plafon.
"Touch the nose" - isplazite jezik kao da vrhom pokušavate da dodirnete nos.
"Resistance" - naslonite vilicu na šake i gurajte je prema dole pet sekundi. 
"Perfect Oval" - okrenite glavu na jednu stranu i izbacite vilicu kao u videu, pa držite nekoliko trenutaka. Okrenite glavu na drugu stranu i napravite isto to.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. R.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike