Nataša Aksentijević smršala preko 20 kilograma: "Prošla sam pakao!"

14.10.2021

14:20

0

Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević smršala je više od 20 kilograma i kaže da je to tek početak. Na ovom putu prošla je - pakao

Nataša Aksentijević smršala preko 20 kilograma: "Prošla sam pakao!"
Nataša Aksentijević - Copyright Foto: Miloš Nadaždin/K1 promo

Nataša je pravi dokaz da se upornost i trud uvek isplate - iako je morala da se odrekne brojnih zadovoljstava, uspela je da smrša i još uvek nema nameru da se zaustavi.

Razlog što je borbu učinla javnom bio je taj što je svojim primerom želela da ohrabri druge žene da učine isto.

- Bukvalno sam prošla kroz pakao. Preteško je baviti se gubljenjem kilograma, a u isto vreme biti urednik i voditelj emisije na tu temu. Ali, ja sam neko ko obožava da radi pod pritiskom, jer tada dajem svoj maksimum. Od sutra, 14. oktobra, svakog četvrtka u 22 sata na K1 televiziji gledajte moju emisiju „Na moj način“. Bilo je pakleno zabavno, da tako kažem – kaže Nataša Aksentijević. - Ideja za emisiju je došla od strane menadžmenta K1 televizije na šta sam odreagovala kao na najveći i najlepši mogući izazov ikada. Izgubila sam više od 20 kilograma. Gledajte emisiju i saznajte kako.

Kako kaže Nataša, na putu zvanom „Na moj način“ najteže joj je bilo odricanje.

- Odrekla sam se hrane koju volim, odrekla sam se alkohola koji volim, odrekla sam se slobodnog vremena. Umesto da leškarim - ja sam trenirala. Mučilo me je pitanje šta li će meni sve ovo, a pribojavala sam se da li ću uspeti da preživim. Gledaoci mogu da očekuju otkrivanje do sada neotkrivenih tajni, salve smeha i zabave, strogo čuvane recepte i izuzetno korisne savete.

 

 

Nataša Aksentijević je u emisiji „Kec na jedanaest“ kazala da je imala i svesrdnu pomoć psihologa, jer je na momente želela da odustane.

- Moja osnovna misao vodilja je da pokažem svima da možete da živite normalno i da mršavite – kaže glumica i voditeljka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. R.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike