Pre venčanja je povećala usne, pa su joj toliko utrnule da je pila na cevčicu i nije znala da li može da izgovori „da“ (VIDEO)

03.10.2021

14:20

0

Svaka mlada želi da bude najlepša za najposebniji dan u svom životu, ali izgleda kako je jedna mlada zadatak da izgleda besprekorno na fotkama shvatila previše ozbiljno

Pre venčanja je povećala usne, pa su joj toliko utrnule da je pila na cevčicu i nije znala da li može da izgovori „da“ (VIDEO)
Copyright Printscreen: TikTok/bossbabebella

Dve nedelje pre venčanja otišla je na tretman povećanja usana botoksom, a brzo je požalila zbog odluke jer stvari nisu išle baš po planu. Problem je nastao kada su joj usne nakon zahvata bukvalno potpuno utrnule

Bela je na TikToku tako podelila video-zapis u kojem se vidi kako jedva uspeva da otvori usta i ispije čašu šampanjca, a u opisu je objasnila situaciju kazavši: – Kad mislite da možete nadmudriti industriju lepote tako što umesto skupih filera za usne stavite botoks i onda se dogodi da vam utrnu usne dve nedelje pre venčanja.

U komentarima je objasnila kako je pokušala piti na slamku, ali to je bilo još gore, pa nastavila: – Verovatno to više neću učiniti. Ne isplati se.

Pratioci su u komentarima podelili svoja razmišljanja i iskustva, a jedna je osoba sve nasmejala postavivši Beli najvažnije pitanje, a to je, naravno, hoće li moći reći „da“ na dan vjenčanja.

– Nadam se da hoću! Premda mi je govoriti sada teško, ipak je iz dana u dan sve bolje – objasnila je buduća mlada. Mnogim ljudima nije promaklo ni kako joj usne izgledaju punije i veće. – Ipak, vredilo je, izgledaju neverovatno – dala joj je kompliment jedna osoba.
Druge žene podelile su svoje znanje i savete o postupku povećanja usana, u nadi da će pomoći Beli da što pre bude spremna za najlepši dan u životu.

 

 

– Taj čudan osećaj obično traje nedelju ili dve. Nadajmo se da će se usne omekšati pre venčanja – kazale su. Bela je odgovorila: „Hvala bogu! Počinjem da se osećam bolje. I usne i lice su se opustili, a napokon sam se rešila svih bora!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella (@boss_babe_bella)

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Z. A.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike