Polina Poriškova odbija filere i botoks, uživa u starenju i u šestoj deceniji izgleda kao bomba

02.10.2021

15:50

0

Bivša češka manekenka otvoreno priča o svim promenama koje donosi starenje i uvek naglašava da bez obzira na godine žena treba da slavi svoju lepotu, svoje telo i svoju seksualnost

Polina Poriškova odbija filere i botoks, uživa u starenju i u šestoj deceniji izgleda kao bomba
Copyright Printscreen/Instagram, paulinaporizkov

Polina Poriškova (56) je krajem osamdesetih i u prvoj polovini devesedetih bila u zenitu svetske slave i punila je naslovnice svih modnih časopisa.

Bivši supermodel danas to više ne radi, ali rado objavljuje svoje fotografije na Instagramu i tvrdi kako odbija kulturu "večito mladih žena" koja uključuje botoks, filere i antiejdžing kreme.

Ne libi se ni da se skine do kole kože, zbog čega je i kritikovana, ali ona zagovara ideju da treba pokazati ženski seksipil i u poznijim godinama.

Pre izvesnog vremena pozirala je ispred objektiva fotografa novina "The New York Times" i to u lascivnom, a opet tako elegantnom izdanju.

Polina je izgledala vrlo privlačno u kompletu finog donjeg veša i šarenom, svilenom bade-mantilu, a akcentovala je svoje duge, vitke noge u samodržećim čarapama.

U nedavnoj objavi na Instagramu osvrnula se na pritisak s kojim se žene suočavaju - da treba da izgledaju savršeno dok stare.

Poriškova je čak otkrila da želi da uživa ​​u starenju u punom sjaju i da se kloni kozmetičkih injekcija poput botoksa i filera.

 

 

- Znate koji je jedini način da se zaustavi starenje? Umiranje - napisala je Poriškova na Instagramu i dodala kako ne želi da se bori protiv sebe svaki dan do kraja života, ali da želi da iskoristi najbolje što je dobila.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. R.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike