Mikrošiške su novi trend u svetu frizura, a poznate dame ih prosto obožavaju (FOTO)

30.09.2021

17:19

0

Zahvaljujući Lejdi Gagi i Megan Foks, ove zaboravljene šiške vraćaju se u modu

Mikrošiške su novi trend u svetu frizura, a poznate dame ih prosto obožavaju (FOTO)
Copyright Printscreen: Instagram/ ladygaga

Jesen je rezervirana za nove trendove, a onaj u svetu šiški rezervisan je samo za najodvažnije. Mikrošiške ili tzv. baby bangs već su ponele neke poznte dame poput Lejdi Gage i Dua Lipe, a imali smo priliku da ih vidimo i na crvenom tepihu Met Gale, gde ih je pokzala Megan Foks.

Prva ih je isfurala Dua Lipa na snimanju kampanje za Versace, gde je i pokazala fantastičnu boju kose, nijansu bakra za koju kažu da je jedan od najvećih jesenjih trendova kad je reč o kosi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PD 🌗 (@phoebedynevor)

Primetili smo ga i na Poebe Dinevor, zvezdi serije „Bridžeron“ koja je ledenoplavu nijansu nosila na mikro-bobu, a look je upotpunila ultrakratkim šiškama, sve na snimanju za magazin „Vanity Fair“.

Za crveni tepih Met Gale Megan Foks je odabrala jako guste šiške mikrodužine koje je stilizovala s ultradugačkom pletenicom.

Trendu minijaturnih šiški ove se nedelje pridružila i Lejdi Gaga koja je minijaturne, razbarušene šiške kombinovala s visokom punđom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Trendi šiške odabrala je i Bela Hadid, a njen je izbor najefektniji jer je pokazala i novu boju kose u dva tona, smeđoj i plavoj.
Ovakve šiške frizura su rezervisane za najodvažnije, a ova je jesen idealno vreme da je isprobate ako ste raspoloženi za drastičnu promenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

„Glamour“ piše kako su odličan odabir jer istovremeno izgledaju nježno, ali i žestoko i snažno, što je dobitna kombinacija. Frizeri tvrde kako je ovakva frizura idealna za kulerice, a najbolje pristaju srcolikom obliku lica. Mogu se nositi razbarušene, odvojene, super ravne ili skroz guste, dakle postoji način da se prilagode svakom obliku lica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Z. A.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike