Za dva dana puni 25, a sinoć šokirala na crvenom tepihu: Madonina ćerka pokazala šiške ispod miške

14.09.2021

10:40 >> 10:53

0

Učestvovala u orgijama, ljubila se sa ženom, tako da je Lurd Marija Čikone Leon samo nastavila da niže provokacije

Za dva dana puni 25, a sinoć šokirala na crvenom tepihu: Madonina ćerka pokazala šiške ispod miške
Copyright Profimedia

Da ponosno gazi stopama svoje kontroverzne majke ponovo je pokazala mlađana Lurd Marija Čikone Leon. Ćerka legendarne Madone i njenog nekadašnjeg telohranitelja Karlosa Leona pojavila se na prestižnoj manifestaciji Met Gala, a potrudila se da efekat šoka ne izostane.

Ova mlada dama, koja je već dugo zagovornik prirodnog izgleda – ne brije pazuh i noge, niti skida ostale dlačice sa tela, sinoć je ponosno podigla ruku i pokazala dlake ispod pazuha u punoj lepoti.

pročitajte još

A kako joj ni to nije bilo dovoljno, odlučila je i da se isplazi paparacima. Naravno, sve je zabeleženo.

Inače, Lurd Marija, koja 16. septembra puni 25 godina, svojevremeno je bila jedina mankenka koja je prošetala modnim pistama dlakavih nogu, pazuha i ruku.

Lurd Maria Čikone Leon, Profimedia

Prva takva fotografija nastala je još 2018. godine, kada je pozirala sa mamom uoči dočeka Nove godine. A već neko vreme očigledno je da je Lurd od slavne majke nasledila buntovni karakter. Često se može videti u noćnim izlascima, svoje telo je ukrasila tetovažama, a od cigareta se ne odvaja.

Da je krenula putem provokacije bilo je jasno još kada je u decembru 2019. godine učestvovala u simuliranoj orgiji na modnoj reviji u Majamiju pod nazivom “Love Different 2020”.

Lurd Maria Čikone Leon, Profimedia

U videu koji je snimljen u marketinške svrhe modnog branda “Desigual”, tada 23-godišnja manekenka obnažila se na sceni i ljubila s drugom ženom, te učestvovala u “orgijama” s ostalih trideset modela.

Madona i Lurd Leon

pročitajte još

 

 

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike