Kako izgledaju silikoni posle 30 godina u telu? (VIDEO)

01.09.2021

07:17 >> 09:42

0

Plastični hirurzi su pokazali šta se dogodilo sa implantom koji je bio pune tri decenije u grudima jedne pacijentkinje

Kako izgledaju silikoni posle 30 godina u telu? (VIDEO)
Copyright Pexels/ Elly Fairytale

Plastični hirurzi koji vode svoju ordinaciju, a vrlo su aktivni na društvenoj mreži TikTok, objavili su video silikona izvađenih nakon 30 godina.

Na njihovom profilu Kaufman i Davis, ovaj video ubrzo je postao viralan, pogledalo ga je preko 6 miliona ljudi. A malo je reći da je zapanjio i zgrozio ljude.

pročitajte još

Najpre možete videti kako izgleda silikon kad se tek stavi u telo, a potom i kad se izvadi posle tri decenije. Oko njega se uhvatilo tkivo nalik ljusci od jajeta.

Printscreen/TikTok

Hirurg je objasnio da se ova procedura zove kapsulektomija, a kada su otvorili tu ljusku koja je nastala višegodišnjim taloženjem tkiva i kalcijuma, unutra je sve ostalo netaknuto.

Printscreen/TikTok

Tačnije jedna strana je netaknuta, dok je drugi silikon čak bio i probušen, ali je sadržaj ostao na mestu upravo zahvaljujući toj “kapsuli” od kalcijuma koja je sve zadržala na mestu.

Printscreen/TikTok

Printscreen/TikTok

@kaufmananddavispsThis procedure is called a Capsulectomy.This patient has had her implants in for over 30 years. ##plasticsurgery ##breastimplants♬ SUNNY DAY – Matteo Rossanese

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike