Evu Mendez optužili da se operisala, ona žustro odgovorila

01.02.2021

18:20 >> 17:13

0

Šokantno! Odabrala sam porodicu, umesto društvenih mreža, poručila glumica

Evu Mendez optužili da se operisala, ona žustro odgovorila
Copyright Eva Mendez Profimedia

Glumica Eva Mendez važi za jednu od najlepših u Holivudu. A kako se ne oglašava često na društvenim mrežama, doživela je neprijatnost, zbog koje je odmah reagovala.

Naime glumica se za vikend nakon nekog vremena vratila na Instagram objavom u kojoj je prijateljici čestitala rođendan, a potom je odvojila neko vreme i da odgovori na neke komentare među kojima se našao i jedan zloban.

-Bila je na operaciji i mislim da nije srećna zbog rezultata, a bila je predivna ranije – pisalo je u komentaru koji je kasnije obrisan.

-Nisam uopšte sigurna zašto odgovaram na ovo, ali eto – odgovorila je 46-godišnja glumica – Objavljujem manje jer stvarno želim da više vremena provodim sa svojom porodicom. Potrebna sam mojim mališanima, a objavljivanje oduzima previše vremena. Što se tiče zahvata, radiću šta god i kad god poželim. Ali ne, to nije razlog – bila je izričita Eva.

Dodala je kako ona ne može da “žonglira sa porodičnim životom i društvenim mrežama.

-Šokantno! Odabrala sam porodicu – istakla je, a mnogi su joj u stali u obranu u daljim komentarima.

Mendezova ima dve ćerke sa kolegom Rajanom Goslingom i to 6-godišnju Esmeraldu Amadu i 4-godišnju Amandu Lee. Par se upoznao 2011. godine na snimanju filma “The Place Beyond the Pines.”

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike