Postanite „buttercream“ plavuša: Nov trend u nijansiranju kose

11.02.2021

16:05 >> 13:19

0

Autor: Z. A.

Kombinacija toplijih i hladnijih tonova idealna za prve pramenove

Postanite „buttercream“ plavuša: Nov trend u nijansiranju kose
Copyright Instagram: @too.teased

Ukoliko ste u potrazi za novom bojom kose, jedna od opcija, ako već niste na njoj, jeste prelazak na svetlu stranu. Ako već jeste na toj strani, opcija je promena nijase. A jedan od trenutno popularnih trendova u svetu boja za kosu jeste „buttercream“ plava. Radi se o nijansi koja, između ostalog, ne zahteva preteranu upotrebu blanša.

O kakvoj je tačno nijansi reč?

„Buttercream blonde“ je kombinacija pramenova boje šampanjca, meda i babyblonde, igra toplih i hladnih nijansi.

Kombinacija izgleda jako prirodno, pa odgovara svim tonovima kože, a idealna je za „prve pramenove“ ili za one koje žele osveženje, ali ne i da imaju baš baš plavu kosu: Na već plavu kosu mogu se dodati medeni pramenovi i pramenovi boje šampanjca tako da kosa dobije dublju i kremastiju nijansu, piše zadovoljna.hr.

možda će vas i ovo zanimati

Zbog kombinacije spomenutih boja kosa izgleda nežno i osunčano. Sveukupan utisak je božanski. Iako je tu nijansu najlakše dobiti ako ste plavuša, ona nije nemoguća misija ni za brinete. Bitno je samo da se dobro posavetujete sa svojom frizerkom koja najbolje poznaje vašu kosu i uvažite njene sugestije. Ona je sjajan način prelaska u svet plavuša ako imate svetliju smeđu kosu.

Što se tiče održavanja boje, ono je mnogo lakše ako imate svetliju kosu. Tada će odlasci frizeru biti potrebni otprilike svakih osam nedelja. Međutim, ako je vaša prirodna kosa tamnija, frizera ćete viđati nešto češće.

Osim toga, dobro je i da se za svoju novu boju i kosu pobrinete odabirom dobrog šampona i regeneratora koji su formulirani za farbanu kosu. Takođe, povremeno kosu nahranite maskom.

Kako „buttercream“ plavuše izgledaju, pogledajte u nastavku:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike