I to je moguće: Kamila je „skratila“ čelo za tri centimetra, kaže da je bilo izvor njene patnje

13.03.2021

19:40 >> 14:45

0

Autor: Z. A.

Više nema stvari koju skalpel ne može da reši

I to je moguće: Kamila je „skratila“ čelo za tri centimetra, kaže da je bilo izvor njene patnje
Copyright Printscreen: TikTok/Instagram: camillacolbro

Ukoliko ste pomislili da ste čuli za sve moguće intervencije kojima su se ljudi podvgli da bi bili lepši, niste, ima još.

Kamila Koleman Bruks (26) iz Severne Karoline godinama je na razne načine skrivala svoje veliko i visoko čelo. Izgubila je i samopouzdanje pa je nakon 10 godina odlučila da se podvrgne operaciji

Kamila je svoje čelo operacijom smanjila za tri centimetra.

– Znala sam da se pogledam u ogledalo i sve što bih videla bilo je ogromno čelo. Poslednjih nekoliko godina skrivala sam ga šiškama ili šeširima. Zadovoljna sam rezultatima operacije i sviđa mi se kako sada izgledam – rekla je Kamila koja ima dvoje dece.

Operisana je u februaru ove godine na klinici „Zeeba“ u Klivlendu u državi Ohajo. Operacija je uključivala uklanjanje kože s čela kako bi joj se smanjila veličina.

– Nekada mi je čelo bilo 8,5 cm, a sada je 5,5 cm. To je neverovatna razlika – dodala je.

Nakon operacije morala je da nosi zavoj i ima ožiljak i oteklinu na rezu.

– Prvih nekoliko dana nisam mogla pravilno da pomičem obrve, ali sada se to normalizovalo. Gornji deo čela još je utrnuo i može proći neko vreme dok se osećaj ne vrati – ispričala je.

Ožiljak bi trebalo da zaraste u roku od nekoliko nedelja, ali Kamila je već zadovoljna rezultatima. Iako je dobila i neke negativne komentare, ne obazire se na njih. Sa svojom decom je takođe otvorena i veruje da svako sa svojim telom može raditi šta želi.

– To je nešto što sam želela učiniti za sebe i ne mogu biti srećnija sa rezultatima – rekla je.

Otkrila je i kako je operaciju platila 7.000 dolara.

Pre ove operacije povećala je i grudi, kako kaže zbog godina dojenja, i dodala je kako joj je taj oporavak bio bolniji nego ovaj sad. Svima onima koji je kritikuju zbog operacija kaže kako je to njen lični izbor.

– Ako ovo čitate i želite da se operišete jer vam se nešto ne sviđa na vašem telu, učinite to. To je vaše telo. Ne slušajte šta vam neko drugi govori – zaključila je Kamila, a piše Daily Mail.

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike