Ni Penelope Kruz nije odolela frizuri koja ne silazi s top liste popularnosti

25.03.2021

11:45 >> 13:35

0

Autor: Z. A.

Iako je glumica već mladolika, ova frizura joj je obrisala još koju godinu

Ni Penelope Kruz nije odolela frizuri koja ne silazi s top liste popularnosti
Copyright Profimedia

Zaštitni znak španske glumačke zvezde Penelope Kruz je prelepa duga kosa raskošne boje čokolade, na koju je vrlo ponosna.

čitajte i

Atraktivna brineta koje se sećamo po mnogim nezaboravnim ulogama, godinama je verna svojoj negovanoj i bujnoj kosi koju bi tek tu i tamo osvežila slojevitim šišanjem ili diskretnim pramenovima, piše tportal.hr.

Almodovarova muza osvaja svojom neobičnom lepotom i upečatljivim crtama lica, pa je mnogi smatraju jednom od najlepših glumica svoje generacije.

Bob je u svojim raznim varijantama osvojio mnoge slavne trendseterke poput Kaje Gerber, Eme Votson ili Margo Robi, koje su oduševljeno prigrlile ovu praktičnu i jednostavnu frizuru koja se stilizuje u trenu.

Lepa Špankinja, inače supruga proslavljenog glumca Havijera Bardema, s kojim ima dvoje dece, na svoj je Instagram profil postavila fotografiju sa svojom novom frizurom, modernim bobom koji je sve ostavio bez daha.

Lepotica je pozirala u crnom topu s dekolteom, a njeni obožavatelji, njih više od pet miliona, odmah su je zasuli komplimentima.

„Najlepša žena na svetu“, „Lepotica“, „Ta kosa“, samo su se nizale pohvale.

Glumica koja će u aprilu ove godine proslaviti svoj 47. rođendan nije se mnogo promenila od vremena kad je tek počinjala svoju karijeru, pa i dalje izgleda prelepo.

U svojim intervjuima često ističe kako je za njenu sreću zaslužan i miran porodični život sa suprugom i decom.

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike