Na putu do slave: Ovako je Irina Šajk izgledala pre 15 godina

26.03.2021

10:40 >> 08:02

0

Autor: Z. A.

I danas je jedan od najpopularnijih modela

Na putu do slave: Ovako je Irina Šajk izgledala pre 15 godina
Copyright Irina Šajk Profimedia

Poznata ruska lepotica koja poslednjih godina žari i pali pistama svetskih prestonica mode, poslednjom objavom na Instagramu oduševila je svoje brojne obožavatelje.

Njen put do svetske slave u modnoj industriji započeo je 2006. godine, a sada je odlučila da se priseti svojih početaka.

Godine 2007. Irina Šajk dobila je prvi veliki modni angažman i postala glavna zvezda kampanje brenda „Intimissimi“, a nekoliko godina kasnije postala je jedna od najtraženijih manekenki današnjice.

Na svom Instagram profilu, koji prati više od 14 miliona obožavatelja, Irina je odlučila da se osvrne na svoje početke u modnoj industriji objavivši fotografiju u donjem rublju snimljenu 2006. godine.

Od te godine njena karijera je krenula uzlaznom putanjom, a do danas je imala priliku da krasi brojne naslovnice modnih magazina, da nosi revije vodećih dizajnerskih brendova i nastupa u ulozi modela u njihovim brojnim kampanjama.

Profimedia

Kada ne šeta pistama svetskih prestonica mode, danas 34-godišnja Irina Šajk svoje slobodno vreme najradije provodi sa svojom četverogodišnjom mezimicom Leom iz veze s holivudskom zvezdom Bredlijem Kuperom.

Profimedia

Svoju ljubavnu vezu Bradli i Irina započeli su 2015. godine i bili su zajedno četiri godine.

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: tportal.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike