Svi su oduševljeni: Lana del Rej na lice nanela sreću, a usne istakla balzamom

27.03.2021

15:20 >> 12:10

0

Autor: Z. A.

Mnogi poznati su se u proteklih godinu dana pojavili s maskom a bez maske

Svi su oduševljeni: Lana del Rej na lice nanela sreću, a usne istakla balzamom
Copyright Lana del Rej & Profimedia

Iako je poznata po mačkasto naglašenim obrvama i visokim punđama, Lana del Rej na svom Instagram profilu otkriva drugu stranu sebe – zaigranu, prirodnu, nasmejanu i bez sumnje privlačnu.

Zahvaljujući godini isprekidanih zatvaranja u kuće zbog pandemije, imali smo prilike da vidimo mnogo slavnih ličnosti u izdanjima bez šminke, a poslednja koja je oduševila takvom fotkom jeste pevačica Lana del Rej, piše 24sata.hr.

Bilo da je reč o otkrivanju njene prirodne teksture kože ili pokazivanju njene plave kose u prirodnom stanju, fotografija joj doista laska.

Otkrila ju je kad je objavila svoju najnoviju naslovnicu „Rolling Stonea“ promovišući novi album, napisavši: „Moje lice dok slušam Chemtrails ❤️❤️❤️❤️“, nakon čega je usledio drugi snimak iz istog dana, s naslovom „samo s balzamom na usnama“.

Na slici Lanina kovrdžava kosa vezana je u punđu s pokojom vlasi koja se vijori na vetru, a ona nosi smeđu flanelsku košulju.

Kao što se i moglo očekivati, ljudi su ostali zatečeni njenim blistavim, ravnomernim tenom i obrvama – čak se i Firni Koton umešala i ostavila komentar Lani da je prirodno lepa.

Evo još nekih fotografija prirodnog looka koje je pevačica objavila ove godine:

 

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike