Doručkovala je krofne, deca u školi su je nazivala kitom i svinjom: Kejsi je dogurala do 171, pa uspela da skine više od 80 kilograma

08.04.2021

19:21 >> 19:27

0

Prekretnica je bio put u Meksiko kada je shvatila da joj težina uništava život

Doručkovala je krofne, deca u školi su je nazivala kitom i svinjom: Kejsi je dogurala do 171, pa uspela da skine više od 80 kilograma
Copyright Profimedia

Zbog loše ishrane i krofni koje je redovno doručkovala ova žena doživljavala je salve uvreda na mrežama. Onda je odlučila da okrene drugi list i da preuzme kontrolu nad svojim životom, što je rezultiralo gubitkom od skoro 80 kilograma.

Nastavnica Kejsi Kanadej (25) iz Ajove odrasla je tako da joj je hrana bila centar života. Bez obzira da li se nešto slavilo, ili se borila sa dosadom i nekim teškim momentima u životu, Kejsi se uvek okretala hrani. Ni Kejsi, ni njena mama Monika Jori (55) nisu imale snage, ni volje da kuvaju, tako da su živele na velikim porcijama hrane za poneti, pa su čak za doručak jele krofne koje su doprinele dodavanju kilograma.

Profimedia

Užinala je takose, čips i slatkiše. Kada je imala samo 11 godina bila je teška 90 kilograma, a visoka 170cm, pa su je često zamenjivali za nastavnika u školi. Druga deca su je nazivala kitom i svinjom, međutim, komentari koji su je najviše uznemiravali bili su da je lepa za svoju veličinu.

Profimedia

Sa samo 14 godina dijagnostifikovali su joj policistične jajnike, što može da dovede do ozbiljnog hormonskog disbalansa. A uzrok je bila prekomerna težina. Na kraju je dogurala do 171kg, a borila se da uđe u veličinu 30.

Sve je promenio put u Meksiko u januaru 2020. godine. Boreći se da stane u svoje sedište u avionu, Kejsi se suočila sa 4 sata izuzetno neudobnog leta. Takođe, bilo joj je teško da se penje uz stepenice do svoje hotelske sobe. Tada je shvatila da njena težina uništava njen odmor sa partnerom. Znala je da hitno mora da napravi promenu u svom životu.

Profimedia

U julu 2020. godine, pošto je uspela da skine 25 kilograma uz ishranu i vežbanje Kejsi se podvrgla i operaciji želuca koja joj je dodatno smanjila apetit. Tokom svog puta gubitka kilograma skinula je ukupno 80 kilograma.

I dalje se ponekad počasti nekom nezdravom hranom, a Kejsi kaže da joj najviše prijaju komplimenti da sada izgleda srećnije.

Profimedia

pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike