Margo Robi otkrila kojim vežbama i navikama održava svoje izvajano telo

15.04.2021

09:40 >> 09:06

0

Autor: Z. A.

Jedna od najzgodnijih žena današnjice ima nekoliko super trikova

Margo Robi otkrila kojim vežbama i navikama održava svoje izvajano telo
Copyright Instagram: margotrobbie

Tokom posljednje decenije dizanje tegova postalo je popularno i među ženama, a pristalice ove vežbe često ističu njene zdravstvene i estetske blagodeti.

Mnogim ženama je teratana zabavna i pruža im osećaj osnaživanja, ali Margo Robi nije jedna od tih žena.
U razgovoru za Women’s Health australijska glumica je priznala da nije ljubiteljka dizanja tegova, već da više voli pilates, ples i tenis.

– Zaista sam se zaljubila u pilates kad sam se preselila u Los Anđeles 2013. godine i uvek se osećam mnogo bolje nakon dobrog istezanja – ispričala je Robi i dodala: – Kad se ne pripremam za uloge, radije imam treninge koje stvarno volim, kao što su ples ili igranje tenisa s prijateljima.

Dejvid Higins je njen lični trener još od 2016, pa se i on zalaže za pristup vežbanju baziran upravo na pilatesu.

– Učim svoje klijente tome kako njihovo telo treba da se kreće, funkcioniše i oseća, te ih učim mobilizaciji, istezanju, angažmanu, aktiviranju kora, snazi ​​gluteusa – rekao je Higins za Insider.

Prema njegovom mišljenju, fokus je na poboljšanju držanja tela, disanja i svih neravnoteža u telu. Sve to je početna tačka. Naime, Higins menja Margo treninge zavisno od uloge za koju se priprema, piše Insider.

Osim toga, Margo je otkrila i da slatkiše već godinama zaobilazi, te da je konzumiranje ugljenih hidrata svela na minimum.

– Za doručak najčešće jedem zobenu kašu, a tokom jutra popijem i smuti kojim podižem imunitet. Za ručak najčešće jedem salatu od piletine, dok mi je tuna odrezak s batatom omiljena večera – ispričala je glumica.

Osim vode, Margo Robie tokom dana pije velike količine čaja.

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike