Pošto je odustala od botoksa, nega Nikol Kidman danas traje 10 minuta

17.04.2021

17:19 >> 13:01

0

Autor: Z. A.

Kaže da joj negovana stopala daju osećaj glamura

Pošto je odustala od botoksa, nega Nikol Kidman danas traje 10 minuta
Copyright NIkol Kidman/Profimedia

Nikol Kidman ima 53 godine i nije tajna da već godinama eksperimentiše sa brojnim estetskim zahvatima kako bi očuvala mladolikost, ali mnogi od njih nisu dali zadovoljavajuće efekte. Zato je svojevremeno izjavila da odustaje od botoksa koji je „zaledio“ njenu mimiku, a prestala je i da povećava usne filerima.

Krupni kadrovi u hit seriji „Slom“ pokazali su da iako očito jeste zaboravila na drastične intervencije, ona je i dalje odana nekim drugim, diskretnijim estetskim korekcijama. Čini se da je slavna diva svoje lice nadogradila filerima, koji su učinili da donji deo njenog lica, odnosno vilica, ostane čvrst i zategnut.

Legendarna glumica tvrdi da nezi kože posvećuje svega deset minuta dnevno, a ovo su njene tajne beauty rutine.

Kada nije na setu, Nikol Kidman najviše voli vreme da provodi s porodicom. Beauty tretmane koji zahtevaju više od nekoliko minuta smatra gubitkom vremena pa se radije posvećuje deci i suprugu Kitu Urbanu. Kako kaže, svako jutro i veče nezi kože posvećuje svega pet minuta.

Nikol je uvek besprekorno doterana i vrlo ženstvena, a kaže kako je naviku negovanog izgleda stekla od majke.
– Morate lepo mirisati, dobro izgledati, paziti na kožu, nalakirati nokte i negovati stopala. To je vaša odgovornost. Ne radi se samo o higijeni, već je to i svojevrstan način kojim se predstavljate drugima, a to učim i svoje kćerke. Svakog jutra se doteram, čak i kada ostajem ceo dan kod kuće. Odmah se osećam, ali i izgledam bolje – kaže Nikol za InStyle.

Devojka od pet minuta

Kada je reč o jutarnjoj i večernjoj rutini, Nikol Kidman naziva se „devojkom od pet minuta“’.

– Moram na vreme staviti decu na spavanje i želim vreme provesti i sa suprugom. Ne želim provesti sat vremena nanoseći razne kreme. Ne volim suvu i ljuskavu kožu, a moja koža je baš tome sklona. Zbog toga svakodnevno koristim oređena ulja za lice. Takođe nanosim kremu za sunčanje na celo lice i ruke – kaže Nikol.

Poznata glumica nedavno je postala ambasadorka jednog brenda i promoviše proizvode na bazi industrijske konoplje, za koje kaže da joj prijaju.

Nikole kaže da uživa u malim stvarima pa tako ponekad celoj porodici priušti spa tretman s masažom stopala i pedikirom.
Uveče voli da nanese kremu na stopala, da navuče male čarapice za spavanje i probudi se ujutro s najmekšim stopalima. Tada se oseća glamurozno.

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike