Najbolnije je bilo pravljenje ožiljaka usijanim gvožđem: Muškarac želi da postane ork iz "Gospodara prstenova"

19.04.2021

17:20 >> 17:51

0

Porodica ga podržava, a priznaje da zbog kljova teže jede

Najbolnije je bilo pravljenje ožiljaka usijanim gvožđem: Muškarac želi da postane ork iz "Gospodara prstenova"
Copyright Printscreen/Instagram

Svoju bizarnu transformaciju jedan Brazilac započeo je pre sedam godina, a pre godinu dana odlučio je da želi da izgleda kao ork iz popularnog filmskog serijala. A na ovom neobičnom putu ima punu podršku supruge, koja takođe menja svoj izgled.

Riko Ledesma (41) i njegova supruga Krišna Insomnia (25) žive u Brazilu sa svojom kćerkom, a na putu je i drugo dete. On već godinama radi na promeni svog izgleda, a osim tetovaža po celom telu, ima i umetke ispod kože. Kako bi upotpunio svoju transformaciju u orka iz “Gospodara prstenova” ugradio je i veštačke kljove, koje je platio oko 450 evra. Osim toga što mu tetovaže prekrivaju 85 odsto tela ima i osam potkožnih umetaka. Raspecio je jezik, a čak su mu i očne jabučice istetovirane.

– S transformacijom da izgledam drugačije počeo sam pre sedam godina, ali tek godinu dana radim na projektu da se “pretvorim” u orka. U avgustu 2020. godine ugradio sam šest lažnih zuba, a staviću i još dva veća zuba, iako imam određenih problema dok jedem i pijem. Transformacija u orka zahtevala je stavljanje i dve kljove, crteže po telu koji su gotovo sasvim crni, s nekim sivim delovima, te neke opekotine i modifikacije. Danas mi je 85 odsto tela tetovirano, a zubi su bili poslednji čin u transformaciji u orka. To sam odlučio posle mnogo razmišljanja i neprospavanih noći – priznao je Riko.

Zube mu je uradila jedna stomatološkinja koja je potpuno prihvatila njegov projekat.

– Obavila je savršen posao i već sam kod nje naručio i neke sledeće prepravke – rekao je ovaj glumac i tattoo umetnik.

Mnogi od njegovih zahvata nisu jednostavni i izuzetno su bolni, a početkom aprila Riko je proširio i septum nosa kako bi upotpunio svoj izgled orka. Kaže da je velika crna tetovaža bila zahvat koji je najviše trajao i bio među najbolnijima.

Ipak, najviše je bolelo kada je na listovima nogu pravio ožiljke usijanim gvožđem.

– Bila su potrebna četiri meseca da rane donekle zarastu, ali to je nešto na što sam najviše ponosan – kaže.

Što se tiče finansija, tu je dobro prošao jer mu većinu zahvata radi supruga koja se profesionalno bavi bodi-pirsingom. Njih dvoje trenutno čekaju drugo dete, a njihova ćerkica obožava tatin izgled.

– Podržava me u svim mojim transformacijama. Ako će i ona jednog dana hteti da radi promene na svom izgledu, ja ću biti ponosan na nju – tvrdi ovaj neobični tata.

Njegov novi izgled privukao je i pažnju filmskog producenta Majkla Reilhaca, koji je radio na filmovima “Snežana” i “Uljez,” pa se Riko sada priprema za svoj filmski debi.

– Snimanje počinje u oktobru u Barseloni i na Kanarskim ostrvima. Ne smem mnogo da pričam o filmu, ali ono što mogu da kažem je da će biti inovativan i zabavan. Tako nešto još nije viđeno u bioskopima. Moj ceo tim i ja smo mnogo uzbuđeni zbog celog projekta – zaključio je Riko za Daily Mail.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike